Evet arkadaşlar ikisinden birinin lisansını almayı düşünüyorum.Özellikle internet bankacılığını fazla kullandığımdan bu yönde sağlam koruma sağlasın istiyorum..Deneyimlerinize göre Kaspersky İnternet Security 2009 mu Norton İnternet Security 2009 mu ? Norton 2009 sürümüyle eskisi gibi kasmıyormuş.Olumlu şeyler duydum gönlüm Nortondan yana ...
Kis 2009 mu Nis 2009 mu ?
Tabii ki KIS 2009! Norton bilgisayarı kasmaya devam ediyor, üstelik ikide birde update penceresi açması rahatsız ediyor insanı. KIS bu açıdan işini sessizce görüyor.
redwineAvira Premium SecurityBencede ama su bir gercekki Nortonun server bazli antivirusunun normal kullanici antivirusu ile hic bir benzerligi yok pek cok sirkette gördüm ama ev kullanicisi icin norton yada Kasper arasinda kasper derim ama bencede en iyi tercih antivirin premiumudur.
İkisinden de vazgeçtim Panda İnternet Security 2009 un 1 yıllık lisans kampanyasını görünce :) Panda İS 2009 Şimdilik iyi gibi duruyor .
Sen güvenlik konusunda kampayanayı seçmişsin :)
kis 2009 u kullanmanı öneririm
Avira Premium Security Suite kullan bence :)
KIS 2009 der noktayı koyarım. (: KIS 2009 kullan derim.
KİS09 gerektiğinden iyi kafanı yormayacağından eminim.
Panda İS2009 kuruluyken sistem dosyalarına virüs bulaştı format atmak zorunda kaldım hemen Kaskersky İS 2009 a geçtim.Fakat 2 gündür windows güvenlik merkezi Kaskersky i kapalı gösteriyor oysa program açık böle bişi yoktu ilk başta nedenini anlayamadım.
ben orjinal norton internet security 2009 kullanıyorum ve norton 2009, 2009 yılının en az sistem kullanan ürünü patentine sahiptir... kardeş özellikle ,nternet bankacılığı falan kullanıyorsan kesinlikle norton kullan çünkü bende bu işlemleri kullanıyorum ve birkaç kez bilgisayarıma onlineken ulaşılmaya çalışıldı ve anında norton engel koyuyor... tam güvenlik için orjinal norton satın al symantecten. ayrıca güncellemelerde pencere falanda açılmıyor, haberin bile olmaz otomatik güncellemeler yapılırken
kardeş özellikle ,internet bankacılığı falan kullanıyorsan kesinlikle norton kullan çünkü bende bu işlemleri kullanıyorum ve birkaç kez bilgisayarıma onlineken ulaşılmaya çalışıldı ve anında norton engel koyuyor... tam güvenlik için orjinal norton satın al symantecten.bence böyle düşünmenizin sebebi nortonun tarayıcılara bir toolbar yüklemesi ve orda genellikle güvenli işareti olması ama Kaspersky'de toolbar yok onun yerine arka planda çalışıyor ve bence çok daha iyi. Nortonun eskiden iyi olduğunu düşünüyorum..2000'den 2005'e kadardı sanırım Norton kullandım sonra değiştirdim antivirüsümü.