meraba arkadaşlar pc me (daha fazla olmadı) ingilizce olan kis7 indirdim..ama bilgisayarım her açılışta kis7 yi açıyor.bunu msconfig den çözmeye çalıştım hiçbirşeye yaramadı..ne yapmalıyım?ingilizce oldugu için yani nereye gircegimi falan ingilizce söylerseniz sewinirim..şimdiden teşekürler..
kis 7 yardım!!
kisin ayarlarından açılışta açılmasını kapatacaksın türkçe yamayı yükle..
türkçe yama skin klasörüne yükleniyor o da değiştirilmiyor bildiğim kadarıyla
ama anlamadığım KİS7 neden yavaş açar ğer 2 kez kurduysan ondandır belki
XxXDaRKoXxXtürkçe yama skin klasörüne yükleniyor o da değiştirilmiyor bildiğim kadarıylaRami düşükse ve bilgisayar açılınca kis7 açılıştaki programları taramaya ayarlıysa normaldir.Ayrıca türkçe yama skin klasörüne yüklenmiyor kisin ayarlarından türkçe yama olan skin klasörü gösteriliyor..ama anlamadığım KİS7 neden yavaş açar ğer 2 kez kurduysan ondandır
yani ram im 2gb ama bu açılıştaki programları falan nsl kapatıcam işte birde 2 kere yüklemiş olabilirim bilmiorumda yani onun birini nsl silcem...
2 kere yüklemiş olamazsın kisi 2 kere yüklemene izin verilmez.
2gb ram var ise açılışın çok hızlı olması lazım.Tabi sen gereksiz şeyleri açılıştan kaldırmadıysan.Bazı programları msnconfigden kapatabiliyosun ama bazılarında bu işe yaramıyo programların kendi ayarlarından açılışta çalışmasını kapatman gerekiyor..
erdem187yani ram im 2gb ama bu açılıştaki programları falan nsl kapatıcam işte birde 2 kere yüklemiş olabilirim bilmiorumda yani onun birini nsl silcem...en kolayını anlatayım o zamanKİS7 lerin ikisinide kaldır program files tan bir de c:program files tan 2 tane ise 1 tane gözükür çünkü;sonra Türkçe bir KİS7 indir kur
yine yavaşsa
başlat-->çalıştır-->msconfig başlangıç'tan gereksiz programları kaldır:)