Arkadaslar formu gezerken birinin Kaspersky internet security key'leri 3 ay boyunca kullanacağımız bir link adresi vermişti. BU keyler bize mail yoluyla geliyormus acaba o linki bilen varsa buraya yazabilirmi?
KIS Hakkında bilgi
illegal paylaşımlar YASAKTIR
illegal değil zaten, 3 aylık mail yoluyla o adresten deneme key'ler alıyorsun.
o kampanyanın süresi bitti dostum
bu kampanya ne kadar sürüyordu? Yazılanları hatırladığıma göre 3 ay bitiminde farklı bir mail adresi ile tekrar key alabiliyordun
denizebu kampanya ne kadar sürüyordu? Yazılanları hatırladığıma göre 3 ay bitiminde farklı bir mail adresi ile tekrar keyevt başka br mail adresi ile key alabilirsin ama dedimya o kampanyanın süresi bitti
eğer yeniden başladıysa onu bilmemSon Düzenleme: murat3218 ~ 05 Şubat 2008 00:21
Ozaman bana o kampanyanın web linkini verirsen sevinirim.Teşekkürler
o kampanyanın linkini bilmiyorum.
bilen varsa veren olur zaten
http://62.134.200.252/cobi/relicense.php dostum ben burdan belkı 7-8 kere aynı mail adrsimle yasal key aldım. Kaspersky'ın kendı sıtesıdır. Bu arada o kampanyanın bittiği yok madem bilmiyorsun sallama ben dün aldım daha...3 ayda bir mail adresleri serverda siliniyor kanımca böylece aynı mail adresiyle alabılıyorsun
Bu adresten key geliyor da..Almanca ..Bu key dosyası içinde bir seri numarası var .?????Bu ''key'' dosyasını örneğin KIS 2007 de nasıl kullanacağız ???
Yoksa bu key başka bir KIS de mi işe yarıyor.
Nasıl kullanılıyor anlatın ...bekleriz.
murat3218o kampanyanın linkini bilmiyorum.madem bilmiyorsan beni neden yanlış yönlendiriyorsun
bilen varsa veren olur
bi arkadaş "kaspersky 6 aylık yasal key" diye konu açmıştı.akıllar ona gitmiş olabilir.bunu ilk defa duyuyorum.bilenler niye konu açmamışlar.
Borga-xhttp://62.134.200.252/cobi/relicense.php dostum ben burdan belkı 7-8 kere aynı mail adrsimle yasal key aldım. Kaspersky'ın kendı sıtesıdır. Bu arada o kampanyanın bittiği yok madem bilmiyorsun sallama ben dün aldım daha...3 ayda bir mail adresleri serverda siliniyor kanımca böylece aynı mail adresiyle alabılıarkadasım siteden key istedim mail adresime geldi ama key 'i active etmek istediğimde bu uygulama için değil dedi.
arkadasım siteye girdim key aldım fakat key'i active etmek istediğimde bu uygulama için değil diye bir uyarı aldım
evet ya almanca bi mail geldi bide şimdi ne yapıcaz