Kis 6.02.621 kurdum , antihacker da kullanıyorum , internette bir miktar yavaşlama hissettim , böyle birşey mümkünmü , yoksa sebep başka birşey olabilirmi ? Ne yapmalıyım ?
Kis interneti yavaşlatırmı ?
Bu tarz programlar networkteki akışı inceledikleri için tabiki küçük yavaşlamalara sebebiyet verecektir.
Kaspersky internet security kurdunsa anti hackera gerek yok zaten çünkü içerisinde bu tarz program var bence onu kaldır birazda yavaşlamanın sebebi bu olabilri
KİS kur..Anti-Hacker a filan gerek yok.!!!!
KİS varsa sorun yoktur!!!!Keyfine bak...Hiç korkmadan dal sanal ummanlara!!!
Saygılar,
Yanlış anlaşıldı sanırım , Anti Hacker firewallu ayrıca kurmadım , Kis içerisindeki Anti Hackerı kullanıyorum .
o özelligini deakif edebilirsin. Anti-hacker sekmesıne gel yukarıda sagda play pause stop tarzı cdplayer tusları göreceksın. stopa basarsan o özelliği durdurmuş olursun
yavaşlama bende de oluyor,nod32 ye mi geçsek,
güncelleme yaparken gelde makinede bir işlem yap..
Yaptığım bazı ayarlamlar ile yavaşlama konusunu düzelttim , şuan bir sorunum kalmadı.
kasperden bende memnun değilim arkadaşlar kesinlikle yavaşlatıyor.. ama neyi kullanacağımızı şaşırdık.
nod32 on-access
kasperky on-demand kuracan
ben öyle yaptım keyfim yerinde....
evet belki yavaşlatıyor ama güvenlik hususunda içim rahat
nod32 kasmaz,güncelleme yaparken bile,
son zamanlarda kaspersky güncellleme yaparken çok kasmaya başladı
zamanında kasperskynin bu updateler yüzünden sunucuları çökmüştü. o kadar büyüktüki güncelleme dosyaları 6 sürümüyle birlikte küçülttüler
iyi bakalım final sürümü çıksında deneyelim
7.0 da hala sorunlar mevcut giderilmeye çalışılıyor
beta denemek amaçlı kurun sizde
güncelleme kaspersky de gerçekten sorun
ama ne yapalım kaspersky gibi bir tane daha varsa söyleyinde kullanalım...
nod32 de sorun yok valla
gerçekten sorunsuz tek program bence nod32
on-access nod32 on-demand kaspersky dewam o zamana