Forumda bazı kişiler avatar resimlerinde niye öcüleri ekliyorlar ya yada işkence görüntüleri var ödümüzü patlatmak içinmi?
forumda gezerken bi bakyorum ana öcü başka yere bakıyorum ordada heryer öcüler sarmış ya güzel güzel resimler eklesenize ya tesüf yani
kişilerin avatar resimleri
- 1
- 2
örnek vermediğiniz için tabirinizle öcü nedir kafamda canlandıramadım.eklenen her bir avatar chip online administratörleri ve moderatörleri onayından geçmektedir, dolayısıyla uygun görünmüş resim avatar olarak kullanılabilir.tartışmanın gereği yoktur.
Örnek vermedim çünkü şahısa saldırı niteliği olmasın istedim ,öcü tabirine gelince çok çirkin ve korkunç canavar resimlerini görüyorum forumda .Tamam siz administratörler moderatörlerin onayından geçiyorda ben o çirkin görünüşlü canavar resimlerini seçen kişilere teessüflerimi sundum siz niye alındınız ki sonuçta resimler foruma aykırı onaylanmıcak avatarlar değil evet de işte göze çirkin geliyor ,umarım anladınız beni
bu konu dun kılıtlı değilmıy dı???
evet kitlenmişti açılmış bana cevap hakkı da doğdu teşekkürler administratörler ve moderatörler
bence tesekkur edıcek bısey yok gereksız yere kapanmıştı çunku....
Ben daha 96x96'ya getiremedim bir türlü millet avatarına öcü koymaya başlamış
walla haa bende çok korkuyorum.. leyn içeribi giriyorum, bakıyorum birinin avtarı korkunç, ya hemn geri çıkıyorum, yada elimle kapatıp cevaplıyorum..
01apachiwalla haa bende çok korkuyorum.. leyn içeribi giriyorum, bakıyorum birinin avtarı korkunç, ya hemn geri çıkıyorum, yada elimle kapatıp cevaplıyorum..
benim avatarım Assassin's oynunki karaktere benzediği için seviyorum.
başkalarının avatarlarınada saygı duyuyorum =)
benim avatara korkunc dien olursa....
south park niye korkunç olsun bilakis komedi
zatzotPaintle filan bilgisayardakilerel olamz mı?Olmuyorsa link verebilir misin?Paintle sağdan soldan boşlukları al olur...
Serkan Karadaşörnek vermediğiniz için tabirinizle öcü nedir kafamda canlandıramadım.eklenen her bir avatar chip online administratörleri ve moderatörleri onayından geçmektedir, dolayısıyla uygun görünmüş resim avatar olarak kullanılabilir.tartışmanın gereği yoktur.doğru diyor öyle olmasa zaten men adminlerin resmini koyarım bide üyelik açarken renk kodu adminlerin birisinin ismi süper olur valla ama olmuyo herşey incelenip ekleniyo
- 1
- 2