Kıskançlık ve yüksek teknoloji birleşince

CHIP Online
22-09-2009, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Genç kadın, sevgilisinin karısını sindirebiliyordu ama başka sevgilileri olduğunu öğrenince...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/kisk ... rlesince_15115.html

Resimlerle: Futbolun "güneşli" mabedi!

Elaine Cioni zaten bir başkasıyla evli olan ve yasak ilişki yaşadığı erkek arkadaşının, başka kız arkadaşları olduğunu öğrenince YourHackerz.com'a başvurdu. 100 dolar karşılığında bu siteden erkek arkadaşının AOL e-posta hesabının şifresini aldı. Daha sonra 100 dolar daha harcayarak erkek arkadaşının karısının e-posta hesabının şifresini satın aldı. Burada da durmadı, intikam için paraya acımayarak ve bir 100 dolar daha harcayarak adamın kendisini ve karısını aldattığı sevgililerinden birinin ve adamın çocuklarından birinin hesap şifrelerini de satın aldı.

Sesini bir yazılımla değiştirerek erkek arkadaşına ve ailesine taciz telefonları açmaya başladı. Erkek sesi kullanarak yaptığı tacizler sonucunda kanun güçleri tarafından yakalandı. 15 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Burada bir eksiklik gözünüze çarpmıyor mu? YourHackerz, piratecrackers, hackmail gibi hackerlık hizmeti sunan siteler hiçbir şey olmadan çalışmaya devam ediyor. Koalyca AOL, Yahoo, Gmail, Facebook ve Hotmail hesaplarını ele geçiren hackerlar, yaptıkları işte iyi olmakla övünüyorlar.

Peki bu işi nasıl yapıyorlar? Haberin devamında...

Tüm konu: Kıskançlık ve yüksek teknoloji birleşince

İzleyin: 3G teknoloji erkeklere ne getirir?

Resimlerle: Futbolun "güneşli" mabedi!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Siz olsaydınız ne yapardınız?

H@ckerCesur
22-09-2009, 20:49   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,881 mesaj

Ha Ha Ha gelsin kırsın hackerler şifremi. Alanında iyilermiş. Sert kayaya çarparlar hackleyim derken hacklenirler Gülümseme

Fattur
22-09-2009, 21:38   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

Tartışıyoruz: Siz olsaydınız ne yapardınız?
Ben ne olsaydım ne yapardım?
Yani ben ne olacam bu durumda?Hacker mı? Hackleten Kız mı? Hacklenen Adam ve/veya diğerlerimi???

Son Düzenleme: Fattur ~ 22 Eylül 2009 21:42
Ciim
24-09-2009, 10:35   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
454 mesaj
Alıntı: AdRaMiTi  
Bazen forum'da msn / mail adreslerimi veriyorum =)
Kimileri öyle gıcık oluyorki parola sıfırlama iletisi görmekten gına geldi'de spam'a aldım kurtuldum =)
Birşeyi anlatamıyorum =) Linkte alsam,Trojen'de açsam,Keylogger'da yisem hiç bir şey yapamazlar diyorum ama kime =)
aynen bir ara bende başka forumda göze batınca mail adresime parola sıfırlamalar düşüyordu sıkça ama msn hotmailden olmadığı için msn gitse bile gelmesi 2 dakika :D

ayrıca keylogger ve trojen içinde sorun yok ara müşteri hizmetlerini mail server şfiremi hacklediler sıfırla de sıfırlasın... gir güvenli başka pcden sonra tekrar al :D ücretsiz mail servislerini o yüzden pek sevmem ama yinede kullanırım. çok özel işlerim hariç