Hiç kitap okumayan birine çok ağır gelir o kitap. :)
Kitap Okumayan bir Kişiye Kitap Önerisi :D ???
Victor Hugo : Sefiller şuan tam sana gör ebir kitap.hatta geç bile kalmışsın bence.Ama sakın uf klasikmi sıkıcıdırya diyerek okumamazlık etme.İlerde, okuduğun en sürükleyici kitaplardan biri olacaktır.
Sonra eğer okurum dersen, dan brown un meşhur kitabı da vinci şifresi (tabi oldukça akıcı olduğu halde sıkılabilirsin).Da vinci şifresini bitirirsen rahatlıkla (ki bence bitirebilirsin) aynı yazarın "melekler ve şeytanlar" kitabını öneririm.
Tess Gerritsen : Cerrah (gerilim kitabıdır)
Arkadaşlarında dediği gibi grange serisine başla çabucak biter zaten:) e bunlar bi süre oyalar seni:)
kesinlikle
ama dan browndan sıkılacagını düşünmüyorum. İlk olarak Melekler ve Şeytanları okusan daha iyi olur senin için.
Tess Gerritsen de çok iyidir. Cerrahtan sonra devam kitabı Çırak ı okuyabilirsin.
bence suzanne collins açlık oyunları bi eline al bidaha bırakamazsın
bide metal fırtına var evet o kitaba bir başladım 4 ünü bitirmem 1 hafta almadı orkun uçar tavsiyemdir
bide metal fırtına var evet o kitaba bir başladım 4 ünü bitirmem 1 hafta almadı orkun uçarAynı KitapLarı Bende Okudum Ama Burak Turnanın Serisi Daha GuzeL.Ben İkisinide Tavsiye Ederim.TopLam 7 Kitap.America Ve Turkiye Savasını anLatıyo.Bir Dahaki Sayfaya Gecmek İcin Can Atıyorsun :).Bence OnLarı Oku.
Harry Potter serisi
Türk ve Dünya Klasikleri(örneğin Bordo&Siyah serisi hem fiyatı uygundur hem de çoğu klasik orijinaliden daha kısadır. Her ne kadar 4 ciltlik Anna Karenina'yı okumak yazarın sanatını anlamak ve kendine bir şeyler katmak açısından daha karlı olsa da senin için biraz zor şu anda.)
Dan Brown'un kitapları, Da Vinci şifresi mesela.
Turgut Özakman'ın kitapları
Bir de özel bir ilgi alanın varsa onlarla ilgili kitaplara da yönelebilirsin. Okuman kolay olur. Fantastik kurgu, korku, bilim gibi. x + ?
Dictionary
Null.
Aynı KitapLarı Bende Okudum Ama Burak Turnanın Serisi Daha GuzeL.Ben İkisinide Tavsiye Ederim.TopLam 7 Kitap.America Ve Turkiye Savasını anLatıyo.Bir Dahaki Sayfaya Gecmek İcin Can Atıyorsun :).Bence OnLarı Oku.herkes burak turnayı tavsiye ediyo ama ben orkun uçarı daha çok seviyom (gökhan olduğu için) ama renkler ve zevkler tartışılmaz
Canan Tan'ın Piraye isimli kitabını okuyabilirsin, çok akıcı bir kitap.Bitmesini hiç istemedğim bir kitaptı.
suç ve ceza,grange'ın tüm kitapları leyleklerin uçusu kitabı hatta dizi oldu.adam fawer olasılıksız hepside sürükleyicidir
"küçük prens" iyi bir başlangıç olabilir
klasikleri -özellikle rus klasikleri- iletişim yayınlarından almalısın, en iyi çeviriler iletişim ve can dadır.
bordo siyah yayınlarına hiç ısınamadım, d&r den kitap alma internet kitapçılarından havale ile al, özellikle idefixe bu konuda en yisidir diyebilirim.
martı'yı okuyabilirsin,
harry potter serisini okumadım, bir şey demeyeceğim
bir de post modern kitaplardan "bin hüzünlü haz" ve orhan pamuk'un kara kitap'ı olabilir.
ucuz kitap istersen internetten almalısın ya da sahafları gez ve kesinlikle korsana para verme.
alacakaranlık okumanı tavsiye ederim ben okdum süperdi
Bende harry potter serisini öneririm.Onun dışında keith ablow- psikopat
jack london- martin
DaRWeLL arkadaşıma katılıyorum..Harry potter ve psikopat kitapları bağımlılık yapar..martin eden için ise diyeceğim ağır ilerleyen kitap..sıkıcı gelebilir...
Osman Aysu - Kuşkunun Ötesi
Osman Aysu - Travma
John Steinback - Fareler ve İnsanlar
Canan Tan - Eroinle Dans ( herkesin mutlaka okuması gereken kitap )
önereceğim kitaplar...Son Düzenleme: errdix ~ 09 Ekim 2009 13:14
arkadaşım kitap okumanın yararlarından başla bunları bi öğren sonra oliver twisti oku bence
Nihad Sami Banarlı'dan TÜRKÇE'nin SIRLARI ile başlamanızı öneririm...
Türkçemiz'in Doğuşu ve Gelişim Evreleri Hakkında Açıklayıcı Bir Anlatıma Sahip Güzel Bir Eser...
Öncelikle merhabalar arkadaşım şu ana dek onlarca kitap okudum. Beni en çok meraklandıran, heyacanlandıran kitap Ejderha Süvarileri'nin Mirası Serisi'nin 1. Kitabı Olan Eragondur. Herkese tavsiye ederim. 500 sayfalık bir kitaptır. Ayrıca Fantastiktir.
Kitap okumak gerçekten çok zevkli uyurken bile acaba kitabın ilerleyen sayfalarında kahramanımızın başına neler gelicek diye çok merak ediyorum heleki şu sömestrda sabahı bekliyorumki kitabı bir an önce bitireyim...
Şu an okuduğum: Ölü Canlar-GOGOL
Kitaptan bir kesit:
"Sobakeviç oldukça soğuk kanlı:
- Siz ölü canlarımı istiyorsunuz ? Diye sordu.
Çiçikov da(bu isme çok alıştım):
- Evet, dedi. Artık hayatta olmayan canlar! Kaç para istiyorsunuz ?
- Sizden fazla para isteyecek değilim herhalde. Adam başı yüz ruble isterim.
- Onlar ölüp gitmiş, geriye yalnız adları kalmış. Ama yinede pazarlığı kısa kesmek için bir buçuk ruble veririm can başına, daha fazla veremem..."
Hikaye böyle devam ediyor...
Bende hic kitap okuma alıskanlıgı yok..Şimdiye kadar okudugum kitaplar bi elin parmaklarını gecmez.Tabi bahsettigim şeyler hikaye, roman vs..Ben genelde bana bilgi vermicek kitabı okumam.Türkceyi, sozcuk dagarcıgını gelistirmek o ayrı bisey de, fazla zamanım yok.O yuzden kitap okudugum zaman kesin bi konusu oluyo, bişey anlatıyo.Ne biliyim mesela PC ile ilgili, Network veya Programlama Diliyle ilgili kitapları cok zevk alarak inceliyorum.Yani bana bilgi vermeyen kitabı atarım öyle diyim.Ama dergi, haber(siyaset, politika haric), broşür falan..Okurum, sınır tanımam..xD