Konu isminde değindiim gibi Kız Arkadaşıma Hediye Alacağım yaRdım.. :) istiyorum sizce ne almalıyım
sınıf arkadaşım olur kendisi... Yorumlrnzı eksik etmeyin.. =)
Kız Arkadaşıma Hediye Alacağım yaRdım.. :)
15 Yaşında Bir Kıza Alabileceğin Hediye Pırlanta Olmaz. Sevdiği Sanatçının Albümü Uyar Şık Bir Ambalaj İçinde Kasılmadan Hediyeni Sana Layık Değil Lakin Sevdiğin Sanatçı Olduğu İçin Aldım Kabul Edersen Sevinirim Dersin Sevdiği Şeyleri Takip Etmen Onu Sevindirecek Kolay Gelsin.Evet 15 yasinda.. Oguzhan Koç hayrani albümde karar kilarsam gidip alicam :) .. Ama Sal sapka vb. $eylerde dü$ünüyorum zira havalar sogudu.. :) Yorum icin tesekkür ederim...
bu konu hakkında şunu söylemeliyim. kız arkadaşıma geçen sene sevgililer gününde gümüş pırlanta alacağımı söylemiştim. (ağzımdan kaçmıştı :)) ) kız yüzük tipi hediyeleri sevmiyordu ancak pırlanta sahte bile olsa kızın gönlünü feth etmeye yeter git 20 tl civarı bir pırlanta al. Hadi aslanım görüyüm şimdi seni :))))
Heheh x) yorumlarınız için sağolun :).. bgn dışarı çktım adidasa kendime ordan bişey almştım onada pembe bir adidas cüzdan aldım umarım beğenir x)
https://www.chip.com.tr/forum/fot ... -bagli_t219884.html
konuyu açan arkadaş bak benim fotolara bende bir anormallik var hiçbir kız suratıma bakmıyor istediğin gibi alay edebilirsin
Sevgililer artık sıradan hediyeleri beğenmiyor.İlginç onları şaşırtacak şeyler bekliyorlar bizden.http://www.buldumbuldum.com/hediyesi/sevgililer_gunu/ tarzında ilginç kız arkadaşa hediye önerisi olan var mı ??
Ben bu sabah aldım hediyemi. Sanada aynısını öneririm. 925 ayar gümüş takılardan oluşan Love koleksiyonu vardı Limango'da. Güzel bir küpe seçtim. Hızlı teslim garantiside vardı. Sonuç: Beklemekteyim şu an :)
hediye olayı ilginç bir iş iyi seçmek lazım bu konuda www.hediyeler.org sitesinden yardım alabilirsin bence
Gümüş kolye alabilirsin, pahalı gelirse küçük bir hediye olabilir tişört, sweat gibi ama güzel bir yerde kutlarsan daha hoş olur. böyle bir kafede falan en azından özelleştirirsin fazla pahalıya da çıkmaz. Ben güzel olmasını istiyorum parası önemsiz dersen Zelyumdan saatlere bakabilirsin güzel modeller var veya edip saat'e bak derim senin tercihin.