arkadaşlar bn 3 yıldır sevdiğim kıza bugün açıldım şöle açıldım anlatayım 4 yıldır aynı sınıftayız kızı seviyorum bügün kaltım yatağımdan kıza( seni seviyorum hemde ölesiye unutmaya çalışıyorum seni ama unutamıyorum zaten aşk unutulacak bişey dell aslında unutmak ta istemiyorum ama senin üzülmeni istemediğim için unutmaya çalışıyorum ama unutamıyorum (imkansızım) dedim). cvp gelmedi sizce okula gidince tepki ne olr yada msj atarsa ne derr nolur yardım edin aklımı karçıracam
kız arkadaşıma msj attım cvpbı ne olr
sen cesaretini toplayıp aşkını haykırmışssın daha ne istiyorsun ya bi tokat patlatcak yada sessiz kalacak yada kollarına gelecek başka bişey yok susuyorsa şoka uğramıştır kesin yok cvp verecek olursa ne cvp verecek bende bilmıyorum verdiği cv bı paylaş işimize yarar
Bn 10 kere ust uste hayır alaraık kızın sevgılısı varmı
Eskıden senı sevmıs olabılır ama sımdı sevmıyodur baskasına asıktır
Yaşı kaç
Ve allah rahmet eylesın
Ya kız şööle derse
Askerliğini yap
İşini bul
sonra gel
Ne yaparsın
Kız hayır derse yanlışlıkla sana attım başkasına atıyodum dersin :D muahhahaa
arkadaşlar bn 3 yıldır sevdiğim kıza bugün açıldım şöle açıldım anlatayım 4 yıldır aynı sınıftayız kızı seviyorum bügün kaltım yatağımdan kıza( seni seviyorum hemde ölesiye unutmaya çalışıyorum seni ama unutamıyorum zaten aşk unutulacak bişey dell aslında unutmak ta istemiyorum ama senin üzülmeni istemediğim için unutmaya çalışıyorum ama unutamıyorum (imkansızım) dedim). cvp gelmedi sizce okula gidince tepki ne olr yada msj atarsa ne derr nolur yardım edin aklımı karçı
Kızın duyguları bakalım size karşı hangi yönde kızın sizinle arkadaşlık felsefesi duygusal bir anlamda değilse olumsuz bir cevap alacağınız kesin zaten :)
Ama gel görelim ki o da size karşı duygusallık ifadesini yüreğine yansıtmışsa hemen olmaz tabi sizin ona olan aşkınız ölçmeye çalışacaktır kesinlikle :) bence hemen pes etmeyin kapris flan yapıcaktır elbet :))))
hihij hihij :)))))))
aslında o bm onu sevdiğimi biliyo annesinede ablasınada herkesede sölemiş sınıftaki kız arkadaşlarda onun bana karşı boş olmadığı sölüyo ama bilmiyorum bi kaç kere yeltendim sölemeye söyleyemedim en sonunda yanlışlıklada olsa msjlan attım söledim aramızda gayet ii onlan cumartside bn o ablası bi arkadaşımızın düyününe gittik halay çektik dans ettik beraber ikimiz yanlız kalıncada ne bn onlan ne o bnlen konuşuyo anlamadım bu işin sonu ne olacak çarşamba günü ablasının yanına gidecem bakalım ona bişi demişmi ona göre gideyim perşm günü okula yoksa bn bu kalp atışlarıylan bu cesaretlen gidemem okula....
düyününe gittik halay çektik dans ettik beraber ikimiz yanlız kalıncada ne bn onlan ne o bnlen konuşuyo anlamadım bu işin sonu ne olacak çarşamba günü ablasının yanına gidecem bakalım ona bişi demişmi ona göre gideyim perşm günü okula yoksa bn bu kalp atışlarıylan bu cesaretlen gidemem okula....
düyününe gittik halay çektik
aman ne romantik puahah
:)))))))))))))))))))