Kızım seni anan Kadir Gecesi doğurmuş
ulan sen olayı o kadar organize et. sonra bardakları karıştır. yuh yani
Hakkatten kızın verilmiş sadakası varmış
Ben hergün okurum Gzin abla yı.Bunu okuduğumda nasıl güldüm anlatamam.Ne saf kızlar var ya.hey Allah'ım:)
Dünyada ne saf insanlar var. Bir defa insan şurdan şüphelenir:
1-Alimle tanıştırcam diyor ama ev boş
2-Sana ev boşken kola getiriyor
3-Birden uyuyup kalıyor. [Zaten sen içseydin iş işten geçerdi ama]
Ve hala anlamıyorsun...
bunu gerçekten güzin abla köşesinden mi aldın yoksa mizah dergilerinden mi sanki buna benzer bir şey okudum gibide.
kyliebunu gerçekten güzin abla köşesinden mi aldın yoksa mizah dergilerinden mi sanki buna benzer bir şey okudum gibide.ne işim olur öyle köşelerle...mail olarak geldi...
tamam işte bu olay gerçek değil mizah dergisinde okudum bunu ben.arkadaşınında hoşuna gitmiş olmalı oda sana göndermiş.
kylietamam işte bu olay gerçek değil mizah dergisinde okudum bunu ben.arkadaşınında hoşuna gitmiş olmalı oda sana göndermiş.olabilir olmayadabilir garantisi yok :)
dedim ya arkadaşında beğenip sana yollamış sanırım penguen dergisinde okudum bunu ben.neysee güzel paylaşım teşekkürler.
kızı ayrıı erkeği ayrı ayrı degerlendırmekte fayda var kız Allahtan kurtuldu gerzek cocuk ta yanlış bardağı içmiş..:)))
Adam Nuri ALÇO olmadığına şükrtetsin yoksa gazozun içine atardı ilacı hatta arka planda Nuri Alço müziği çalıyor olurdu
o ilaç kullanmıyo direk icraata geçiyo