Kızlar Kamyon Şöförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları

GRaNZaT
05-11-2007, 10:06   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,234 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007

Not: webcam isimli arkadaşımızın gönderdiği metindir. Daha önce kendisi yayınladı ama KONUŞMAYI HENÜZ ÖĞRENEMEDİĞİNİZDEN, BİRBİRİNİZE SAYGI DUYMAYI HENÜZ ÖĞRENEMEDİĞİNİZDEN oradaki mesajları silmem gerekecekti. Çok fazla silmem gerektiği için mesajın orijinalini buraya alıyorum, diğer konuyu tamamen siliyorum. Şu forumlarda birbirimize saygı duymayı LÜTFEN öğrenelim artık! Bu şekilde rahat rahat yazıyorum, zira zaten yarası olan gocunmaz.

:D

---gaz fren şanzuman
manikürsüz halim duman

---sen batan güneş
ben yollarda kremşanti

---miras değil sevgilim hediye etti güzelim

---bir sana hastayım
diyete girdim yastayım

---kulağıma takarım küpe
geçemez beni hiç bir züppe

---torpidonda aseton yoksa güselim
mühim değil ben mazotlada silerim

---nazar etme ne olur evlen seninde olur

---Daha manikür yaptırmadım , saçım ne halde
görüyorsun ya
Polis abi bekletme yarın saat 2 de kavşakta:hug:

---Rujum biter yolumm bitmez..
çocukta yaparım kamyon şöförlüğüdee =))

---gözlerim sürmeli, eteğimde mini.
yermi sıkıştırmak beni . . .

Borga-x
05-11-2007, 10:29   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006

2 gun uğramıyorum foruma, mıllet bırbırını yemış yıne..

webcam
05-11-2007, 13:23   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
165 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007

Konuyu buraya tekrar taşıdığın için teşekkür ederim GRANZAT..
Ve rahatsız ettiğim herkesten de kendi adıma özür dilerim. iyi okumalar.

GRaNZaT
06-11-2007, 14:50   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,234 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007

Sevgili arkadaşlarım.. Hepimizin arasında artık belirli bir samimiyet olduğunu düşündüğümden size arkadaşlarım diye hitap ediyorum. Rahatsız olan varsa alınmasın lütfen üstüne.

Bu konu kilitlenmişti, ama yeniden açtım. Bir çok neden var, ama beni burada en çok üzen, bir çok konuda şahit olduğum iletişim problemleri. Birbirinize "takılıyorsunuz", ki bunu destekliyorum, size insan değer verdiği insanlarla uğraşır. Ama bir noktada bir kişi ciddiye alıyor veya takılan kişi yazdığını abartıyor, dolayısıyla bir şekilde, başkasına ya da başkalarına zararı dokunuyor ondan sonra durumu topla toplayabilirsen. Bu konuyla ilgili bi çok kişi bana yazdı, hepsini tek tek okudum. İçlerinde nispeten daha samimi olduğum insanlarda olmasına rağmen kimseye kişisel bir geri dönüş yapmadım, zira suçlu aramak değil amacım. Ama ilgi gösterip yazan herkese buraan bir kez daha teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar, bu forum hepimizin. Sıfatlarımız hiç önemli değil. Ben adminmişim, sen modmuşsun diğer kullanıcıymış, hiç sorun değil. Benim şu forumdaki yetkilerimin çok geniş olduğunu az çok tahmin edebiliyorsunuzdur, ama benim bunları kaç defa kullandığımı gördünüz? Şuraya geldiğim günden beri size yemin ederim, hep sizin gibi düşündüm kendime, normal bi tartışma ortamında, bana laf atan biri bile olsa, hani mesajını silip onu engellemek yoluna gitmedim, ki aralarında "yalancı" olan arkadaşlar da çıktı. Beni tanıyan tanıdığı için hiç bir problem olmadı, o ayrı.

Yazıyı neden bu kadar uzattım, eminim ki hepiniz buraya eğlenmek, bilgilenmek, paylaşmak vs için geliyorsunuz. Kimse de böyle bir yerde "sınırlanmış" olarak hareket etmek istemez. Yani "sakın birbirinize takılmayın", "asla bir başkasına bir şey söylemeyin", "geyik yapmayın, ciddi olun" desem ne zevki kalır buranın? Yani ben bile sıkılırım, ama kimse söylemese de dikkat etmek zorunda olduğumuz bir konu var. Herkesin özgürlüğü, başkasınınkinin başlangıcına kadardır. Çok samimi olmadığınız arkadaşlara nispeten daha mesafeli yaklaşın, önce birbirinizi tanıyın, argo tarzda şeyler pek kullanmayın, zira tanıdığınızı zannettiğiniz arkadaşlarınız bile alınabilir. Ben bi kız arkadaşıma "güzelim" demiştim de "sen beni hayat kadını mı zannettin" gibi saçma sapan bi karşılık vermişti. Tabi ki o dakika o ilişki bitti o ayrı :)

Ufff amma uzadı, hadi ne yazıyorsanız yazın, attırmayın kafamın tasını a:) Büyüklerimi gözlerinden(!) küçüklerimi ellerinden(!), orta yaşlıları yanacıklarından öptüm :)

Borga-x
06-11-2007, 15:08   |  #5  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006

Evet Granzat olaya son noktayı cok guzel bır sekılde noktalamış. Teşekkür ediyorum Granzat..

Banned
06-11-2007, 15:39   |  #6  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
1,148 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2005

Doğru Söylüyorsun Granzat,Alkış
Burada Çok tartışmam oldu, Bak hala buradayım, Demekki ortak paydada buluştuğumuz birşeyler var. Düşüncelerimiz ,Siyasi Görüşlerimiz Farklı olsada Sonuçta Hepimiz Fıtrat Olarak Biriz... Yani İnsanız...
Herkes Birbirini Anlamaya Çalışır ve Ön Yargısız Yaklaşırsa Kalpler kırılmaz...
Özelden ne mesajlar geliyor, Küfür mü istersiniz Hakaret mi,
Cevap vermiyorum.
Saygılar... (bu arada Dünkü Yazımı Neden sildiniz, Neredeyse Aynı şeyleri yazmıştımBeğendim Bak yine duramadım... Ama Merak ettim)

GRaNZaT
06-11-2007, 15:46   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,234 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007
byzihh
(bu arada Dünkü Yazımı Neden sildiniz, Neredeyse Aynı şeyleri yazmıştımBeğendim Bak yine duramadım... Ama Merak ettim)
Ben silmedim sanırım Serkan sildi, ondan daha detaylı bilgi alabilirsin. Ama artık takılmayın bu tür şeylere yaws :) Boşverin, bakın burada, dışarıda yağmur yağıyor, gidin ıslanın, eve gelin hemen üstünüzü değiştirin :)

Banned
06-11-2007, 15:50   |  #8  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
1,148 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2005

tamamdır.
işteyim akşam 9 da giderken yağarsa ıslanırım.
özledik ıslanmayı...