dikkatli olun karın ağrısı yapıyoo
http://www.metacafe.com/watch/84449/stupid_prank/
Kızlar uzun eşek oynarsa
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.o neydi be, gitti kızın burun falan, saol paylasim icin....
o kıza bende cok acıdım
bu videodan ne çıkarıyoruz
elinin hamuruyla erkek işine karışma
Buna benzer arkadaşımda düşmüştü. Ama kıza yapılmaz bu şaka. Ayıp
çok dedim ama dinletemedim
hehehe
Azan kulun ya mevlası ya belası demişler ne işin var senin uzun eşekle hemde erkeklerle
erkancAzan kulun ya mevlası ya belası demişler ne işin var senin uzun eşekle hemdehaklısın valla
erkancAzan kulun ya mevlası ya belası demişler ne işin var senin uzun eşekle hemdeAl bendende o kadar.
samet1986aynen al bendede o kadarerkancAzan kulun ya mevlası ya belası demişler ne işin var senin uzun eşekle hemdeAl bendende o kadar.
saymexo kıza bende cok acıdımFakir sümügü gibi yapıştı yere
elinin hamuruyla erkek işine karış
Borga-xsaymexo kıza bende cok acıdımFakir sümügü gibi yapıştı yere
elinin hamuruyla erkek işine karış
bu kız kesin dikkat çekmek için böyle bi işe kalkışmıştır yoksa bi kız öyle uzun eşşek fln oynamaz. sevmezki.
hehe :))) orada bi erkek vardır beğendiği ona kendini gösteriyordur.. sebep budur.. cezasını buluyo ama yazık ya düştüğüne değil beğendiği çocuğa rezil olmuştur ona üzüldüm..
al birini vur ötekine... Paylaşım için TŞK....
Gülmeye güldükte
birazda acıdık walla
Kız fena düştü, ona üzüldüm. Çocuğun yaptığı da eşek şakası...
birincisi oyun birdirbir bence
ikincisi ve en önemlisi , düşene neden bu kadar dalga geçilir , komik bulunur anlıyamıyorum biri buna bana izah edebilrse sevinir , haline üzülmek yerine bende sizler ile gülerim
arkadaşlar shehsuvar haklı hadi hep birlikte ağlayalım
shehsuvarbirincisi oyun birdirbir benceShehsuvar bende cok gülerim ya düşene. Bu arada hoşdöndün.Hoşgeldinin versiyonu nasıl olmuş?
ikincisi ve en önemlisi , düşene neden bu kadar dalga geçilir , komik bulunur anlıyamıyorum biri buna bana izah edebilrse sevinir , haline üzülmek yerine bende sizler ile gü
isteyen güler isteyen ağlar ama düşenin dostu olmazmış işte bizde ondan komik buluyoruz. yav arkadaşlar bu kız müstahakını kendi buluyor ne işi var erkeklerle birdirbir oynuyor yoksa düşmesi normalde üzücü ki ben üniye giderken otobüste inen bi kız düşmüştü herkes mal gibi baktı önce tuttum ben kaldırmıştım bişeyin yok ya falan derken baya bi ilgilenmiştim sonrasında... off ya aklıma geldi şimdi yine içim kalktı çünkü dizi kanamıştı üzücü bi durumdu ama vicdanım rahat diyebilirim çünkü elimden geldiği kadar ilgilendim o zaman o kızla
ya tabi düşene ne kadar gülsekte onun için o kadar üzülmemiz gerekiyor
bi düşünsek ya o dürümda kendimizi ne kadar kötü oluruz ama düşene gülmek rahat tabi
ADAM DELİKANLILIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ LAMER
ben onu bunu bilmem bi kıza böyle şaka yapılmaz abi