Kızların gerçek niyeti...

byserhatt
06-12-2011, 19:37   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj

Merhaba.17 yaşındayım ve Lise 3'e gidiyorum.Ders çalıştırdığım bir kız var(Geo-Mat çalışıyoruz).İşte ders çalışmak için hafta içleri bazen okula erken geliyoruz
         Bazen hafta sonu dersanede falan oluyo.Bunu gören bazı arkadaşlarım ondan uzak durmaya çalış seni kullanır falan dediler kafama takıldı.

Buraya yazıp tartışmaya açma gereksinimi duydum.Aslında ondan hoşlanıyorum ve onunla vakit geçirmek hoşuma gidiyor.Bir keresinde ekmiştim ve bana çok kızıp tavır almıştı hatta.İşte durum bundan ibaret.ACABA beni kullanıp kullanmadığını nasıl anlayabilirim? YardıMlar için şimdiden teşekkürler.

Kapalı Hesap (153334)
06-12-2011, 19:55   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj

Kendi kendini kullandırırsan seni kullanır kullandırmazsan seni kullanmaz.Bumu yani bütün derdin.İşin gücün yoksa sana kızda yok ders çalış para kazan evini arabanı al bak nasıl etrafın kaynıyor.Seni kullansa nolur kullanmasa nolur.En fazla 1 2 sene daha kullanır sonrası fısss.Askerlik aile baskısı evde kalma telaşı bir baktın 60 yaşındasın.Sen bunlara kafayı takarsan Allah yardımcın olsun.Yani daha lise 3 gelmişsin eşşek kadar olmuşsun aklın kesiyor bir kızın seni kullanıp kullanmadıgını bilmiyorsan bu yaşta durum vahim.Bence hemen o kızdan uzaklaş.Kıza yazık.Saçma sapan bir soru sorma kıza."Joaaleee sen beni kullanıyormusun?" "Hayırkullanıyorsan dikkat et bak son kullanma tarihim geçmiş sonra zehirlenme"

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (220136) ~ 06 Aralık 2011 19:59
byserhatt
06-12-2011, 19:59   |  #3  
OP Taze Üye
0 mesaj

Biraz daha açık olur musun?Manalı konuştun biraz

Kapalı Hesap (153334)
06-12-2011, 20:08   |  #4  
Kapalı Hesap
6,419 mesaj
Alıntı: byserhatt  
Biraz daha açık olur musun?Manalı konuştun
Kızların gerçek niyeti şu paran varsa var.Akıllıysan var.Efendiysen var.Yakışıklıysan var.Çenen düşük ama laf yapıyor tipinde yok ama kandırma yetenegin varsa var.Yolda hayatını kurtarırsan var.Aklıma gelebilecek herşeyde kızlar var ama sende yok.Çünkü saçma sapan şeylerle ugraşma.Elbet birgün seninde geçici olmayan bir eşin ve yuvan olucak.Ama kalıcı bir eş istiyorsan bu zamanda çok çok çalışman gerek.Artık kızlarımız uyandı.Şimdi ev araba ütü çamaşır makinesi bulaşık makinesi aklına gelecek her şeyin en iyisini istiyorlar.Bunlarda yetmez miş gibi yakışıklı ve kilosuz istiyorlar.Bunlarda yetmezmiş gibi filmlerden ilham alıp saçma sapan kavgalar ediyorlar.Bunların olmasını istemiyorsan aklı başında birini bul onla ömür boyu evli kal.Yoksa seninkisine ben gençlik heyecanı diyorum.

Kapalı Hesap (153334)
06-12-2011, 20:10   |  #5  
Kapalı Hesap
6,419 mesaj

Açıklamam agır geldiyse ilerde ne demek istedigimi anlarsın acele etme.Birde kızların olmadıgı şeyleri söyliyeyim belki şarz eder.Aşıksan ve sürekli kızın peşinden gidersen yok.Fakirsen tipinde yoksa yok.Zenginsen ama agzın laf yapmıyorsa yok.(ooo kadınlardan var)Dürüstsen yalan konuşmayan biriysen kıza doğruları söylüyorsan kandırmadan anlatıyorsan ondan başkasını gözün görmüyorsa yine yok.Kısacası - + meselesi itersen çeker çekersen iter.Kızları anlayan biri varsa banada anlatsın.Ha ayrıca ne istediklerinide bilmiyorlar neden yaptıklarıda.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (220136) ~ 06 Aralık 2011 20:17
byserhatt
06-12-2011, 20:17   |  #6  
OP Taze Üye
0 mesaj

Gayet anlaşılır bir şekilde yazmışsın sağol.Dediğin gibi gençlik hali bu ya illaki böyle düşünceler olucaktır.Aslında beni öteki arkadaşlarım bu düşünceye sevk etti.Onlardan uzaklaşmam iyi olucak sanırım.Çok teşekkürler

Kapalı Hesap (153334)
06-12-2011, 20:19   |  #7  
Kapalı Hesap
6,419 mesaj

Öteki arkadaşın erkekse kızı sana söyledigi kızı seviyor.Kız arkadaşın var o söylediyse seni kıskanıyor.Şunu hiçbir zaman unutma iki eşin olursa iki karar vermek zorunda kalırsın.Bence tek eşin olsun eşini aldatma.Beni yanlış anlamayın ama iki kadını aynı anda seven erkek sapıktır kızda öyle.(günüzmüzde eşlerini aldatanlar)

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (220136) ~ 06 Aralık 2011 20:21
Serkan Karadaş
07-12-2011, 00:25   |  #8  
Serkan Karadaş avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 15
909 mesaj

senin anlattıklarınla bir başarı yakalamışsa ne mutlu sana. sınavlardan iyi notlar alıp dersi geçtikten sonra artık senin yüzüne bakmıyorsa seni kullanmış demektir,sende hoş geçirdiğin vakitle kalırsın ama böyle bir durum söz konusu değilse birlikte daha çok ders çalışın. başarı kazandıkça sizin arkadaş boyutundaki sohbetiniz eğer isterseniz sevgili muhabbetine dönecektir hızlıca.

tabaka-1
20-12-2011, 01:08   |  #9  
Taze Üye
0 mesaj

bence sen herkesin demesine bakma .Kalbinin ve aklının  sesine kulak ver.Onlar sana ne diyorlarsa doğrudur. attığın her adıma dikkat et. bunları bir öğüt olarak al.