ISO dosyasını tekrar indirip test eder öyle denerim fakat işlemi doğru yapıyorum, taramayı çalıştırıyorum, %1 de iken kapanıyor, yeniden başlatmak istediğim de ise "send kill signal" gibi bir komutla açılıyor birkaç komut daha yazdıktan sonra tekrar kapanıyor.Biosunuzda da problem var gibi, neyse siz İDM ile tekrar indirin imzadakini.
Klasik mavi ekran sorunu
- 1
- 2
Fotoğrafı buradan aldım konuda kav 2009 sality'i silemedi.Daha kasperin İşlem anlamlarını bilmiyorsun silemedi diyorsun.
Bir şekilde bilgisayara format atmayı başardım, sabit diskin C kısmını sildim ve tekrar formatladım fakat kurulum sonrası daha bilgisayar açılmadan aynı sorun başgösteriyor ve mavi ekran verip kapanıyor.
Başka bir bilgisayara 2. HDD olarak takıp Norton360, Emsisoft antimalware ve Kaspersky PURE ile tarayıp bulunan tüm zararlıları sil sonra diski tamamen (c, d, e) sil ve yeniden bölümlendirip formatla.
Mbr'yi yeniden yazmayı unutma.
2. bir alternatif olarak tüm diskleri silip tekrar bölümle.Tüm diskleri silip tekrar kurdum, tekrar XP kurduğum zaman açılmadan gene mavi ekran verdi, Win 98 ile FDiSK işlemi yaptım ardından gene XP diskleri görmedi, Win 98 kurdum açılışta "Windows'u başlatmak için yetersiz bellek. Bellekte yerleşik programların bir kaçından çıkın, Config.SYS ve Autoexec.Bat dosyalarından gereksiz satırları çıkarıp bilgisayarı yeniden başlatın." uyarısı verdi. Tüm diskleri silmeme rağmen, virüs programları ile temizlememe rağmen hala diskte virüs olabilir mi ve eğer varsa nasıl temizleyeceğim?
98 xp ile uğraşırsan daha çok siler kaldırırsın. Win7 kur kurmadan önce biçimlendir diskleri. Windws dosyalarında bişey silme.Tüm diskleri silip tekrar kurdum, tekrar XP kurduğum zaman açılmadan gene mavi ekran verdi, Win 98 ile FDiSK işlemi yaptım ardından gene XP diskleri görmedi, Win 98 kurdum açılışta "Windows'u başlatmak için yetersiz bellek. Bellekte yerleşik programların bir kaçından çıkın, Config.SYS ve Autoexec.Bat dosyalarından gereksiz satırları çıkarıp bilgisayarı yeniden başlatın." uyarısı verdi. Tüm diskleri silmeme rağmen, virüs programları ile temizlememe rağmen hala diskte virüs olabilir mi ve eğer varsa nasıl temizleyeceğim?