Klasor Acilmiyor Yardim Pls..

CaqHaL
05-12-2009, 14:19   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Arkadaslaar Klasore Tikliyorum Arama Sayfasi Aciliyor Sag Tik Degip Ac Dedigimde Aciliyor Virus Olmadigina Adim Gibi Eminim KasperSky 2009 Antivirus 1 Yillik lisansim Var Guncellemeler Tmm.. Sorunun Ne Oldugunu Bulamadim Sizin Bilginiz Varsa Paylasirsaniz Sevinirim..

Bir Diger Sorunda Mp3'lere Tikladigimda Bu Hata Cikiyor Bunlari Nasil Cozebilirim yardimci Olan arkadaslara Simdiden Cok Tesekkurler Saolun..

lexotan
05-12-2009, 14:29   |  #2  
Yeni Üye
26 mesaj

Mp3 konusu şöyle: Klasör aç bir tane. Klasörün üstteki menüsünden, araçlar-klasör seçenekleri-(sekmelerden)dosya türleri.  Çıkan listeden mp3 uzantısını bul. Üzerine tıkla bir kez ve altta gelişmiş düğmesine tıkla(üzerine tıklamazsan bir kez, gelişmiş düğmesi pasif kalır). Açılan ekranda çal, play gibi yazılar(veya enqueue in Winamp) koyu renkte seçili olmalı. Değilse eğer, play vs. olanı varsayılan işlem yap. Eğer çalıştır, run gibi yazılar görürsen de, onları listeden sil. Muhtemelen çalışacaktır.

alibeg
05-12-2009, 14:32   |  #3  
Taze Üye
16 mesaj

.. sistem geri yükleme yapmayı denedinizmi. Klasör üzerinde sağ klik yaparak izinleri değiştirebilirsiniz aynı zamanda mp 3 ' ünüz üzerinde sağ klik yaparak tekrar kullandığnız medya oynatıcıyı seçebilirsiniz .

CaqHaL
05-12-2009, 14:39   |  #4  
OP Taze Üye
5 mesaj

Lexotan Paylastigin Bilgiler Icin Cok Tesekkurler Tmmdir Oldu Mp3 isi.. Cok Saol
Alibeg Zaten Acronis Vardi Backup yaptim Simdi Yeniden Geri Yukleme Yaparsam Yeniden Kurmam Gerekicek Pcyi Komple Cok Eski Acronis Tarihi O Yuzden Problemi Cozmek Zorundayim :( Yine Tskler

lexotan
05-12-2009, 14:44   |  #5  
Yeni Üye
26 mesaj

Klasör işini de buldum umarım çalışır: başlat-çalıştır'a gir. regedit yazıp, enter'a tıkla. Kayıt defterine gireceksin bu komutla. HKEY_CLASSES_ROOT altında Directory var. Onun da altında shell var. Shell klasörüne bir kez tıkladığında yan tarafta Adı-Türü-Değeri gözükür. O yan taraftakini seçip, sağ tıklayıp "değiştir" de. Oradaki değer none ise birşey diyemem. Ama farklı bir şey yazıyorsa(o değeri de sakla, belki ben yanlış diyorumdur =) ), onun yerine none yaz. Tamam deyip, defterden çık. Değişiklik hemen işlemezse, bir kapatıp aç makinanı.

CaqHaL
05-12-2009, 15:26   |  #6  
OP Taze Üye
5 mesaj

Lexotan Mukemmelsin Abicim ya Saol Regeditten Anliyordum Ama Bu Kadar Beni Asaardi :D Eyw Kardesim Tekraardan Cokk Saol Buyuk Bi Beladan Kurtardin Beni Allah Razi Olsun

lexotan
05-12-2009, 16:19   |  #7  
Yeni Üye
26 mesaj

Rica ederim arkadaşım, olmasına sevindim. Kolay gelsin.