pc yeni format attırdım fakat klasörlerin renkleri çok zıt pcdeki tüm klasörleri nasıl görünümünü değiştirebilirim görünümü iyi değil teşekkürler
klasör görünümü yardım
senin işletim sistemi xp fakat teması vista gibi duruyor ben kullandım vista teması böyle göründüğü için sildim işletim sistemin orjinal mi ?
Sisteminize tune up yazılımı kurun winstlysler seçeneğinden, system elemensten açık ve kapalı klasör ikonlarını ayrı ayrı seçip imagres.dll veya shel32.dll dosyalarından (system32 klasöründe bulunurlar) windowsun kendi klasör görünümlerini seçip, Apply seçeneği ile değişikliği kaydedin.
khramnSisteminize tune up yazılımı kurun winstlysler seçeneğinden, system elemensten açık ve kapalı klasör ikonlarını ayrı ayrı seçip imagres.dll veya shel32.dll dosyalarından (system32 klasöründe bulunurlar) windowsun kendi klasör görünümlerini seçip, Apply seçeneği ile değişikliği kaydedin.bir deniyim kardeş
kardeş senin ki vista değil yamaya benziyo. eğer yamaysa yamayı kaldır gitsin
banada yama gibi geldı arkadasın tavsiye ettiği programla duzelıyo xpde tema attıgımda buna benzer bı olay banada olmuştu . ama o şekildede fena durmamıs aslında :)
paylaşımın için sağol khramn arkadaşım
S.W.A.Toff ya folder klasörünü koycam görmüyor onu :(Dikkat etmedim belkide ico değildir, png formatındadır, bu sebeble görmüyordur. Öyle ise http://www.convertico.com/ buradan ico ya dönüştürebilirsiniz.
S.W.A.Tbirde bişey sorcam TuneUp Utilities 2009 programı sisteme zararBirsürü oldukça faydalı güvelik ve sistem optimize araçları var. Hepsini kullanmanızı öneririm. Kendini kanıtlamış güvenilir bir yazılım. Ayrıca bu tür tema ikon vs. işlerine meraklıysanız bootskin, logonskin, visual stlyler seçeneklerinide güvenle kullanabilirsiniz,hiçbir zarrı olmaz.
khramnBirsürü oldukça faydalı güvelik ve sistem optimize araçları var. Hepsini kullanmanızı öneririm. Kendini kanıtlamış güvenilir bir yazılım. Ayrıca bu tür tema ikon vs. işlerine meraklıysanız bootskin, logonskin, visual stlyler seçeneklerinide güvenle kullanabilirsiniz,hiçbir zarrı olmaz.çok sağol son soru :)cclenear
Advanced SystemCare professional
antivir antivirüs avira
spyware doctor full
AusLogics Disk Defragbunları kullanıyorum TuneUp Utilities 2009 yide yükledim ama kullanmadım bu programlarla bir sorun çakarmaz dimi
Gerek yok aslında. Aynı işi yapan yazılımlardan birkaçtane kullanıp yok yere kaynak harcatmak greksiz. Tune up kullandığınız yazılımlardan cclenear, Advanced SystemCare professional ve AusLogics Disk Defrag'a ait işleri kapsamaktadır. İster onlarıda kullanın isterseniz sadece bunu farketmez.
khramnGerek yok aslında. Aynı işi yapan yazılımlardan birkaçtane kullanıp yok yere kaynak harcatmak greksiz. Tune up kullandığınız yazılımlardan cclenear, Advanced SystemCare professional ve AusLogics Disk Defrag'a ait işleri kapsamaktadır. İster onlarıda kullanın isterseniz sadece bunu farketmez.tamam teşekkürler