herkese iyi bayramlar!! Yardım edebileceginiz bi konuyu yazmak istedim.klasor seceneklerinden gizli klasorleri goster - gösterme vardır.benim makinada gizli klasorleri gosterme dedigim zaman gostermiyor ama gizli klasorleri göster dedigim zaman daha onceden gizlenmiş klasorleri göstermiyor. bu sorunu nasıl halledebilirm yardım ederseniz sevinirim.
klasör secenekleri yardım !
Biraz daha açabilir misin?.. önceden gizlenmiş derken?
merhaba benim de sorunum emrh1942 ile aynı sanırım. bende klasör seçeneklerinden gizli daosya ve klasörleri göster seçeneğini işaretlediğim halde göstermiyor.(uygula-tamam diyorum) geriye dönüp baktığımda tekrar gösterme seçeneğinin aktifleşmiş olduğunu görüyorum. yani bir türlü gizli klasör ve dosyaları görünüleyemiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.
varsayılanı geri yüklemeyi de denedim ama işe yaramıyor. ayrıca eset smart sec. ile taratıyorum bilgisayar temiz görünüyor.
arkdaşlar bu sorun virüsten bunuda anca nod32 temizler ama güncel programı olması lazım nod32.com dan indir
aşkınaşkhn82 ve emrah dostlar kesin çözümü buldum bendede aynı sorunlar mevcuttu denedım ve artık gizli dosyaları açabiliyorum çözüm şöyle
baslat-calıştır'a regedit yaz.
sırasıyla "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWAL L" tab'ına git.
Orda bulunan "CheckedValue" değeri bende dword değeri yerine baska bir değer konmustu.
bunu tamamen silip boş alanda sağ tuşa basarak yeni dword değeri olustur.
bu değerin ismi "CheckedValue" olsun değerini de "1" yap. bilgisayarını
bastan baslattıktan sonra klasor seceneklerinden gizli dosya ve klasorleri gosteri isaretlediğin
zaman gizli klasor ve dosyalar goruntulenmeye baslayacaktır. iyi sanslar.
virüs diye korkmuştum ama değilmiş sorunu çözen mesaj atsın
alıntıdır
semih dostum çok teşekkür ederim işe yaradı. bendeki değer 0 olarak görünüyordu. sadece değeri 1 olarak değiştirdim. yeniden başlatmaya bile gerek kalmadı. şimdi benimde gizli dosya ve klasörlerim açılıyor.
virüs var makinanda kaspersky ile güncelleyip tarat.
C@BİRvirüs var makinanda kaspersky ile güncelleyip tarat.arkadaşım çok sayfa yok önce yorumları bi oku ondan sonra yorumunu ekle
Bence buna sebep Olan bi Virüs .Ve Eğer tahmin ettiğim virüs ise adı amvo.exe
genellikle flash belleklerden bulaşıyor. hiç uğraşmadan bu sorundan kurtulmak ve bidaha da bulaşmamasını istiyorsan Combofix denen prg mı yükle. www.gezginler.net
ten indirebilirsin. Kolay Gelsin...