merhaba, herhangi bir klasöre şifreyle erişilmesini sağlayabilirmiyiz. birkaç program var ancak shareware program. bildiğiniz kullanışlı bir program varsa yardımcı olursanız sevirinim. saygılarımla...
klasör şifrelemek
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
70 mesaj
Forumlarda buna ait bilgi bulabilirsin tam program ismi sorarsan ben Winrar'ı kullanıyorum hem çözülmesi çok zor diye duymuştum. Ama dediğim gibi klasör şifrelemek diye forumda aratırsan karşına baya bir alternatif çıkacaktır...
Yıllanmış Üye
350 mesaj
Aşağıdaki program ile klasörlerini şifreli olarak güvenlik altına alabilirsin.(ücretsiz)
Folder Access Freeware
http://www.topdownloads.net/software/view.php?id=11463
Yeni Üye
38 mesaj
evet folder access kullanıyorum 6 tane klasör şifrelemeye ücretsiz imkan sağlıyor sağ tuşa ekleniyor kullanımı hem kolay ve pratik.daha fazlası için ücretli ama yeter zaten.
Yeni Üye
38 mesaj
ay.68.yukevet folder access kullanıyorum 6 tane klasör şifrelemeye ücretsiz imkan sağlıyor sağ tuşa ekleniyor kullanımı hem kolay ve pratik.daha fazlası için ücretli ama yeter zaten.aylar sonra bu konuda problemim olacağını tahmin edemezdim nedenini çözemediğim bir şekilde lock folder access şifreyi kabul etmiyor ne yapabilirim acaba ne yapabilirim ne olur yardım