arkadaşlar d surucumde uzun zamandır bulunan ve sılemedııgm bı klasor var kac sefer format atmama ragmen hala sılemıyorum bılgısayarı yonetıcı olarak actıgım halde sılerken ızın gerekıyor dıye bı mesaj alıyorum cozumunu bılen varsa yazsın
klasor sılınmıyor
kullanılan işletim sistemine göre yetkilendirme ve sahiplendirmelisiniz.
Eğer windows güncelleme klasörü ise güvenli kipte açarak silmeyi deneyiniz.
Yönetici yetkisi olan kullanıcı yerine Administrator kullanıcı ile giriş yapmalısınız. Çünkü sonradan oluşturulan kullanıcılar FULL admin olamayabilir. Nedeni ilk oluşturulan kullanıcı eğer users grubuna dahil edilerek oluşturuluyorsa ve sonradan Admin grubuna dahil ediliyorsa bir takım kısıtlamalar (gp) maruz kalabilir.
arkadaşlar cozumu buldum birazdan anlatacam sızedde
silinmeyen klasore sag tıklayıp ozellıkler dıyoruz ardından guvenlık sekmesıne tıklıyoruz en alttakı gelışmış e tıklayıp bu sayfadakı sahıp sekmesıne gelıyoruz alttakı duzenle secenegıne tıkladıktan sonra hangı kullanıcı olarak actıysak pc yı onu secıp alta kı "nesnelerın ve alt kapsayıcıların sahıplıgını degıştır" ı onay kutusunu onayladıktan sonra uygula tamam dıyoruz cıkan mesajlarada evet dıyoruz işlem bıtmiştir yanlız bu anlattıklarım vista da gecerlıdır hepınıze saygılar