arkadaşlar daha önce filmlerimin klasörünün içine girdiğimde filmlerin ilk sahnelerin önizlemesini gösteriyordu. şimdi o önizlemeler kayboldu. codecde sorun vardır diye K-lite Mega Codec Pack 5.7.0 üç kere kaldırıp tekrar kurdum ama olmadı nasıl geri getirebilirim ?
Windows 7 Ultimate 32bit kullanıyorum
klasörlerdeki video önizlemeleri kayboldu :(
Herhangi bir klasörde Düzenle\Klasör ve Arama seçenekleri\Görünüm deki ayarları en alttaki buton ile varsayılan yapın. Sanmıyorum ama belki işe yarar.
maalesef denedim olmadı. sadece videolarda sorun var resimlerin falan önizlemesini gösteriyor
K-lite Mega Codec Pack 5.7.0 üç kez revo uninstall ile kaldırıp tekrar kurdum. Görünümdeki hepsini denedim ama yinede olmadı. nasıl düzeltebilirim.
registry ayarları bozulmuştur büyük ihtimal.
sorunun olmadığı bir güne sistem geri yükleme yapma şansınız varsa yapın.
şu programı indirin ve çalıştırın WİNDOWS EXPLORER başlığı altındaki VE DİĞER seçeneklere tek tek (FİX) tıklatın.seçeneklere tek tek tıklatın
http://www.thewindowsclub.com/downloads/FixWin.rar
deneyin olmazsa yazın.
hepsine tek tek fixe tıkladım ama değişen bir şey olmadı :(
Bu bir bozukluk değilki bunu bi ayarı vardı ama nerde bilmiyorum...
normal sildim yeniden başlattım yükledim hala hala aynı windows 7 managerı kurdum burda napmalıyım
arkadaşlar bilgisayarımı puanlama yapmaya çalışırken bu uyarıyı aldım acaba bu uyarıyla benim sorunum arasında bir ilişki olabilir mi?