Arkadaşlar bana çok acil bir oyun klavyesi tavsiye eder misiniz? Razer BlackWidow Ultimate mesala. Bütçem MAX 300TL lütfen 1 kuruş bile aşmasın. Yardım edecek herkese çok teşekkür ediyorum :)
Klavye Hakkında Çok Acil Yardım
Arkadaşlar bana çok acil bir oyun klavyesi tavsiye eder misiniz? Razer BlackWidow Ultimate mesala. Bütçem MAX 300TL lütfen 1 kuruş bile aşmasın. Yardım edecek herkese çok teşekkür ediyorum :)Güzel bir mekanik klavye bulmak zor Alpostros. Hem ışıklı tuşlar hemde tuşların ergonomik açıdan çok verimli çalışması veya oyun için tasarlanmış TR'de ben fazla göremedim. Cooler Master QuickFire, sade bir mekanik klavye bulursan olabilir; Corsair Vengeance K90, yine sade ve profesyonelce tasarlanmış olanlardan bir tanesi, K70 de olabilir; Razor BlackWidow Tournament Ed. var, çok güzel yine. Tt Sports'dan Meka G1 olabilir. Bu ürünler nerede satılıyor bulmak lazım ama fiyatları kesin 300 TL marjinin aşar, 200/250 TL civarında zaten Amerika fiyatları var (100/120 dolar ortalama). Eğer satılan bir yer bulursan haberim olsun bende düşünüyorum. Ama 400 TL de mekanik klavyeye verilmez bence. Karar yinede senin.
Referans olarak aşağıdaki listeye bakabilirsin:
RAZER Blackwidow Ultimate Aydınlatmalı Mekanik Gaming Klavye (Türkçe)
Site %100 güvenilirdir ben en az 15 alışveriş yaptım hepsi 1 gün sonra elime geçti :) klavye mükemmeldir hem ışıklandırması hem usb socketi hem sesi müthiş düşünme al :)