Arkadaşlar normal bilgisayardayken hiç bişey yokken mause ve klavye birden duruyor mausenin ışığı felan yanıyor felan ama hareket etmiyor sebebi nedir ? ve çözümü reset attıktan sonra düzeliyor ancak
Klavye maus problemi
Ram,virüs vs. sonucu bu sorun meydana gelebili
Windows'u yeniden kurmayı denediniz mi?
BIOS update yapmayı deneyin birde.
Önceden hiç böyle bi sorun yaşamadım ama ? durduk yere niye böyle bişey çıksın ki ? Ha birde bilgisayarda hiçbirşey açık değil (genelde ilk açıldığı an) google chrome den facebook a giriyorum girdğim an pc duruyor 5 saniye sonra devam ediyor. ilk olarak başka bi siteyi açınca olmuyor ama facebook'u açınca oluyor bilgisayarım beni mi sınıyor nedir :D
ultimate ninde dediği gibi farklı bir klavye mouse ile denemelisin bende fare problemini bu şekilde aştık yoğun takılmalara vardı.
bilgisayar donmuyor oyun felan kendince devam ediyor ama mause klavye kesiyor benle ilişkilerini :D
o facebook sorunu bendede var ya sinir oldum.windows 7 ye güncelleme yaptıgım zaman facebook 7 saniye takılıyo.pc donuyo hiç birşey yapamıyorum.3 kere formatladım.2 sinde dikkat ettim.windows7 nin formattan sonraki ilk güncellemesinde takılıyor.Diğer güncelleştirmeleri yaptıgım zaman düzeliyor.Ama pc ye temizden bir format atıp güncellemelerinizi yapıp denemenizi tavsiye ederim