merhaba chip üyeleri benim klavyemde bir sıkıntım var.Klavyem nerdeyse yarım saatte bir takılıyor yani donuyor.yazı felan yazamıyorum oyun oynarken yönlendiremmiyorum.Klavyeyi öne çektiğimde çalışır duruma geliyor.Klavyem kablolu normal girişli , bazen mousele birlikte donuyor mousede optik kablolu.Mousede donunca reset atman gerekiyor çalışması için.Kasa girişlerini kontrol ettim sorun yok uçlarında yamukluk felan yok.Yardımcı olabilirmisiniz.
Klavye takılıyor
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
208 mesaj
pc ni sorunsuz çalıştığı bir güne geri yükleme yap başlat/tüm programlar/donatılar/sistem araçları/sistem geri yükleme.
benzer birşey benim başıma gelmişti. klavyeden bir tuşa bastığımda pc kitleniyordu.bu yolla düzelttim.(bendeki sorum klavye ile mouse un çakışmasıydı)
klavyenin güncel bir sürücüsünü yüklemekte iyi olabilir. denetim masasından klavye ye çift tıkla.donanım sekmesine geç ve özelliklere tıkla ordan sürücü sekmesinden güncel bir sürücü indirebilirsin. genel sekmesinden aygıtın güzgün çalışıp çalışmadığından haberdar olabilirsin yada sorun gider e tıklayarak. windows sorun gidericisinden yararlanabilirsin.