merhabalar arkadaşlar bir yardımınıza ihtiyacım var forumda aradım bir kaç iyi program buldum ama tstmin olmadım :( bana klavyemde basılan her tuşun detayını veren ve anı anına kayıt yaparn bir klavye takip programı lazım bildiğiniz bi program varsa ve benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler..
klavyede basılan her tuşu kayıt eden programlar
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Biz bunlara keylogger diyoruz ve sakıncalı programlar kategorisinde sayıyoruz.
Biz bunlara keylogger diyoruz ve sakıncalı programlar kategorisinde sayıyoruz.keylogger oldugunu bende biliyorum ve sakıncalı oldugunuda biliyorum zaten bu yuzden yardım istedim keylogger gibi işleyen bir program arıyorum biliyorsan yardımcı olmanı rica ediyorum bilmiyorsanda canın sağolsun
keylogger.
uzak durun derim.
bende keylogger istemiyorum zaten o yuzden buraya konu açtım arkadaş okumamış bile direk golden yazmış bende biliyorum neyin ne oldugunu arkadaslar alternatif program arıyorum..sistem izlemicem sadece klavyemin basılan yuşlarını kayıt eden bi program yeter...
Ücretli keylogger programları sorun çıkartmaz.
Programlama ile uğraştıysan birçok örnek mevcut ama bul birtane kaliteli keylogger uygulaması kullan derim yoksa senin aradığın gibi birşey bulmak zor ve zahmetli.
Keyloggerları herkes zararlı sanıyor ne kadar garip.
Ücretli keylogger programları sorun çıkartmaz.proglamlama ile uğraşmadım arkadaşım.. sentinel diye bir program var ama anı anına kayıt etmiyor ben istiyorum ki sadece açtıgım an kayıt etsin ilk 2- 3 dk sorası muhım değil...
Programlama ile uğraştıysan birçok örnek mevcut ama bul birtane kaliteli keylogger uygulaması kullan derim yoksa senin aradığın gibi birşey bulmak zor ve zahmetli.Keyloggerları herkes zararlı sanıyor ne kadar garip.
ücretsiz olarak kaliteli bir keylog bulamazmıyım?
klavye takip programıklavye takip programı
ufak bir program
çalıştırıp kapatıktan sonra pc neler yapılımış
gösteriyor açıklaması içinde var türkçe resimli
mesela ben yahoo.daki e-mailem baktım veya başka bir işlemde olabilir başkası gelip prog. çalıştırdan çalıştırıp benim ne yaptığımı şifremi tek tek görebilir hepisini yazıyor
Arkadaşlar kotüye kullanmamanızı dilerim aşağıda link'ini veriyorum indirebilirsiniz.
Download-Link: http://rapidshare.de/files/2183929/kay_t_takip.rar.html
ufak bir görünüm
benim bu keylogger konusunda fazla bi bilgim yok sadece klavyeyle yazılan herşeyi kaydettiğini ve böylece kullanıcı şifrelerinin çalınabileceğini duymuştum bunun haricin de zararları var mı bilmediğim den soruyorum
merhaba ben istanbuldan yiğit oğlum 14 yaşında ve faceden bırılerı ıle goruşuyor ,,şifresı bende vardı ama istiyorum unntuum dıyor vermıyor,,,bir şeyler karıştırıyor ya allah biliyor ne olur bana yardım edın ,,,o evde bılgısayrdan kaltığında onun face şifresını nasıl bulurum allah rızası için yardım edın eğer inanmıyorsanız telefon numaramda 0 537 792 87 11...bir gün program yaptığım yerde sizi mısafır ederım istanbulda müzisyenim seceneklerde müzisyen yoktu bende bırını işaretledım ne olur yardım edın
Uzak durun diyen arkadaşlar böyle bir program lisansı ile satılmakta..
Bir zamanlar banada lazım olmuştu
Bi zararını görmedim işimi gördüm kaldırdım.....
System Keylogger bilgisayarınızı gözetleyen bir programdır. Sisteminizden bütün sohbet muhabbetleri, keystokes, pencereler, uygulamalar, parolalar, websites, epostalar ve screenshots yaptığınız her şeyi kaydeter.
System Keylogger ile internet üzerinden bilgisayarınızı ne yaptığını bileceksiniz.
KAYIT ETTİKLERİ
· Keystrokes'in, yazdığı kayıtlar
· Klasör faaliyeti
· Website'nin ziyaret ettiği
· Günlük uygulamalar
· Muhabbetler, sohbetler
· Gönderiren ve alınan e-postalar
· Eposta veya FTP yoluyla faaliyetler
· Screenshots kayıtlar
· Güçlü ve sezgiyle elde edilen grafiksel arayüz
30 günlük lisansını satın almıştım..
Zaten 10 dakika deneme süresi var deneme sürümü hiç bi işe yaramıyor...
merhaba ben istanbuldan yiğit oğlum 14 yaşında ve faceden bırılerı ıle goruşuyor ,,şifresı bende vardı ama istiyorum unntuum dıyor vermıyor,,,bir şeyler karıştırıyor ya allah biliyor ne olur bana yardım edın ,,,o evde bılgısayrdan kaltığında onun face şifresını nasıl bulurum allah rızası için yardım edın eğer inanmıyorsanız telefon numaramda 0 537 792 87 11...bir gün program yaptığım yerde sizi mısafır ederım istanbulda müzisyenim seceneklerde müzisyen yoktu bende bırını işaretledım ne olur yardım edıÇocuk 18 yaşından küçük olduğuna göre herşeyi yapmaya hakkınız vardır..Bir program vericem ama programı kullandığınızda başınıza gelebilecek hertürlü zarar veya hasardan ben sorumlu değilim..eğer kabul ediyosanız tıklayın programın indirme sitesine gidin....