knight online 2 geliyor

kingdomc
24-03-2013, 20:58   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Introdiction " Tanıtım

Kingdom Online oyunu bir fantasy oyunudur.Tasarımı değişmekte olan dünyayı yansıtır.

Lejiyonların etrafında genişleyen ve sürekli güncellenen haritalar sizlerle olacak.

Eğer bu arazileri fethetmek istiyorsanız stratejiler geliştirmelisiniz.

Oyunun sistemi para ve exple ilgili değil saygı ve toplulukla ilgili olacak.

Kimin kazandığını belirlemek için sürekli bir savaş olacaktır.

Topraklarını Genişletme

Lonca topraklarını genişletmek ve tek bir birleşik Krallık olması için çalışacağız.

Kaynak Savaşları

Crystal gücü tüm kıtayı etkilemiş ve her yerinde gizli kaynaklarını yarattı. Bu kaynaklar sayesinde, benzersiz kuşatma silah ve zırh imal edilebilir. Bu nedenle, sürekli kargaşa ve yağmalamalar olacak.

Özel Mülk

Özel mülkle elde edilen kaynaklar savaşa hazırlanmak için kullanılır.

Kale Hisarları

Beatrice Kıtası ve onların kristallerini, güç kaynaklarını korumak için, kıtada bulunan kaynaklarla Kale hisarları geliştirilir.

Hisar Savaşları

Diğer kale ve kendi kaynaklarını korumak için silahlardan yararlanılır.

Binaların İnşaası ve Yıkımı

Demir, Ahşap ve Taş gibi Kaynaklar çiftlikler, madenler, oduncu, taş ocakları ve sunaklar geliştirmek için kullanılır.kingdomonlineforumcom Kale içinde, arazi puanları geliştirilmesi ve çiftlikleri, madenleri, oduncu, taş ocakları ve sunaklar görünümü artıracaktır ve puana bağlı olarak bulunmaktadır. Çiftlikleri ve taş ocakları, vb tahrip edildiğinde, kale binalar da zarar görür.

Diplomasi

Bu bireylerin birbirleri hakkında daha fazla bilgi edinmesi ve birbirlerini yememesi için diplomatların rolleri çok önemlidir.

KingdomOnline Tanıtım FragmanıKingdomOnline Tanıtım Fragmanı

official ,

Türkiye beğeni sayfası

ALPARS
25-03-2013, 19:54   |  #2  
ALPARS avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj

güzele benziyor.

Zaten çoğu kişi knight'ı bırakmıştı.Geri dönüş olabilir...