Knight Online bağlantı sorunu!

Diablotical
07-04-2008, 19:03   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
593 mesaj

Arkadaşlar Knight Online ı PC me kurdum ancak servera bağlanamıyor.Hiç bir şekilde internet bağlantısınn farkında değil oyun :)
hata mesajıda vermiyor,sanki bir program engelliyor.NOD32 kullanıyorum silip denedim gene bir sonuç alamadım.eMule kullanıyorum eMuleyi kaldırdım gene bir sonuç yok.Netlimiter kullanıyorum onunda icabına baktım gene bir sonuç yok.Ağa bağlı bir pc de denediğimde ise gayet güzel bağlanabiliyorum ve patch leride indirebiliyorum 1526v. de en son.Daha önce aynı PC ye kurup oynamışlığımda var KO yu.Aynı PC de World of Warcraft da oynuyorum ondada bi sorun yok.Sizce neyden kaynaklanayor olabilir
Yardımlarınızı bekliyorum
teşekürler

Banned
07-04-2008, 19:05   |  #2  
Banlandı
47 mesaj

ya arkadaşım senin olaylardan haberin yok hala knight onlinemi oynuyorsun şu linke bak https://www.chip.com.tr/forum/kng ... ek-yuzu_t53129.html

Diablotical
07-04-2008, 20:44   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
593 mesaj

Arkadaşım tmm haklısınız içtiğimiz kola oynadığımız oyun giydiğimiz ayakkabı bi şekilde zaten o ş...sizlerin eline geçiyor.Ancak videoda birkaç tutarsızlık var.:D
Birincisi arapça Allah yok(haşa) yazısından bahsedecek olursak yahudiler Allaha inanırlar sence bu bi çelişki değilmi ??
İkincisi o bir pentegram ve yahudilerle alakalı ordaki masonların işareti dediği simge ise tapınak şovalyelerine aittir ve hristiyanlardır.
Üçüncüsü ben bu oyuna zamanında para yatırsam da şu anda oyunu oynamamın sebebi bir öss öğrencisini motive edebilmek için kısıtlı zamanda ödül niyetine geçebilmesi. herneyse her halukarda haklısınız ancak ve ancak daha tutarlı olsa ve inandırıcı olsa şu anda oyunu silmiş olurdum.Ama sadece çelişkilerden ibaret bir video, gerçekten o pis ellere bu para geçsede eğer bi kanıt sunuyorsan destekli sun.Çoğu oyunda bunun gibi işaretlere haçlara ve herneyse onlara rastlayabilirsin eminim çünkü bu oyunları biz değil onlar yapıyor.

şimdi sorumun yanıtını verebilecek bi arkadaş arıyorum sadece bağlanmamasının sebebi ne olabilir cevap yoksa silkroad ı deneyeceğim world of warcraftı bi türlü sevdiremedim elemana :D olmadı cabal ama ko dan vazgeçeceğini sanmıyorum :D

klnxtr
10-04-2008, 10:07   |  #4  
Yeni Üye
20 mesaj

Diablotical Arkadasim gecen hafta knightta olusan bir hatadan dolayi DNS ayarlarini duzeltmen gerekiyor bunun ile ilgili daha ayrintili ve resimli anlatimi knightın official sitesinde http://knightonlineworld.gamersfirst.com  adresinde haberler kismindaki baglanti sorunları bolumunde bulabilirsin.

klnxtr
10-04-2008, 10:11   |  #5  
Yeni Üye
20 mesaj

Hangi Serverdasin ??

kolki
12-04-2008, 12:02   |  #6  
Yıllanmış Üye
190 mesaj

Arkadaşlar İstanbul felaket vakti ni oynayın Tamamen Türkçe online güzel bir oyun