Knight Online'de Monitörüm Kapanıo Lütfen Yardımmm

Capitan
16-07-2008, 17:34   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj

Arkadaşlar benim uzun zamandır bi sorunum var..

Artık bıkmış durumdayım heryerde çözüm arıyorum blamıyorum..

Sizlerle bunu halledeceğiz İnş.

Şimdi gelelim soruna..

Arkadaşlar benim sorunum oyundayken monitörümün kapanması..
ama bunu sadece Knight Onlinede yapıyo..Diğer oyunları full grafik oynuyorum..Ama Knight Onlinede En düşük Grafiktede oynasam en yüksek grafiktede oynasam monitörüm kapanıo..

Biraz daha acayım sorunu..
Knight Onlinede ne zaman yapacagı belli olmuo bazen hemen yapar bazense 1-2 saat bazende 1dk sonra yapıo..

Bazen önce ekran donuo oyun donuo ama mouseyi kıpratabiliyorum sonra monitör kapanıo 1 kaç kere monitörün ışığı yanıp sönüyo geri gelio..Bazense gene aynı şekilde oluo hiç gelmio..Bazende aniden gidip ve gelmio..Ama Tüm hepsinde kasa calısıo numLock tusuna bakıyorum o da kitlenmiş..

Biosları aldım gene aynı sorun ne yaptıysam olmadı..
Her türlü hertz ayarlarıyla denedim yok olmuo..

İşlemcim AMD 6400+
Anakart MSi
Ekran kartı Ati Radeon x700 ( 256MB )
1GB Ram Var..
Monitörde LG 17"

Artık Bi Çözüm Nolur..

Mustafa Akın
16-07-2008, 18:10   |  #2  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
3,236 mesaj

Knightonline'ın hatalıdır belki güncellenirken bi dosya hatası olmuştur. Bilgisayarın gayet iyi bu arada x700 ü 8600yapsan uçar o sistem biraz.

Oyunu sil, tekrar yükle. BIOS'tan ne ayarı yaptın anlamadım?

Capitan
16-07-2008, 18:37   |  #3  
OP Taze Üye
17 mesaj

ya knight online hatalı deil bu sorun uzun zamandır var oyunu 50 farklı yerden yükledim gene aynı...

Bios derkende Sistemi güncelledim MSİ Lİve Update Die bişi vardı Msi'in sitesinden  indirdim gene aynı ya..Çıldırmak üzereyim..Hep Aynı Hep aynı denemediğim şey yok

Z1mBaBwE
16-07-2008, 21:13   |  #4  
Yıllanmış Üye
2,674 mesaj

Klavyede kilitleniyorsa ramlerinle yada cpu sıcaklığı ile alakalı olabilir ramleri dene birde bıostan cpu sıcaklığına bak.