Knight Online Exe’ye Kökten Çözüm

serseriserbeststili
09-02-2010, 18:11   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

Bilindiği gibi Private Knight Online sunucuları bugünlerde çok revaçta. Fakat bu Knight Online oyununun çakması olarak nitelendirilen bu sunucuların, bilgisayarlara, oynanması için kurulması zorunlu olan oyun dosyaları “client” lerde virüs var.

Bulaşan virüsün adı Win32.Parite

Zararlı icraatı:
Sistemdeki tüm çalışan dosyalara (.exe .com .bat .dll .ocx) bulaşır, bunların herhangi birinin her açılışında tekrar aktif olur. Amacı sistemi yavaşlatmaktır, yaptığım testlerde Parite'nin herhangi bir veriyi başka bir bilgisayara aktardığını (logging) görmedim.

Yapılması gerekenler:
Oyun kurulur. 15-20 dakika kadar oynanır. Ardından
http://www.bitdefender.com/VIRUS-1000025-en–Win32.Parite.A-B-C.html
da bulundan “Parite Removal Tool” indirilir. Yukarıdaki linke ulaşamayanlar için indirme linki
http://www.bitdefender.com/site/Downloads/downloadFile/158/FreeRemovalTool

budur. Ardından sistem güvenli kipte açılır ve indirdiğimiz removal tool ile tarama yapılır. Ve mutlu son  

Kadir190
18-02-2010, 20:19   |  #2  
Yıllanmış Üye
283 mesaj

Teşekkürler
Ama Bu Oyunun Tamamı Bir Virüs Bir İllet :D <

doruk11
04-03-2010, 10:36   |  #3  
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
95 mesaj

elinize saglık süper bence

Banned
04-03-2010, 10:54   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Oyunun exe sinde virüs olmayabilir atta hibir dosyasında virüs olmayabilir ama bilinki hem bu oyun hemde bunun gibi sonu olmayan online oyunlar tamamiyle virüs. Hayatınızın en güzel yılları olan gençliğinizi, gençlik yıllarınızı alıp götürüyor. Oyunu her zman oynayabilirsiniz ancak hayatınızda hiçbir zaman gençlik yıllarınızdaki gibi çoşkulu, deli dolu, heyecenlı, hazlı yaşayamazsınız. Boynunuza asılır geçim sıkıntısı, mal mülk kazanma hırsı ailenin çocuklarn sorumlulukları.

Bırakın sanal dünyada sanal kahramanları yaşatmayı ve dönün kendi dünyanıza , gerçek dünyaya, çıkın dışarı kendi hayatınızı yaşayın, kendiniz kendinizin kahramanı olun. Ne bugünleri nede bu yaşlarda kaybettiklerinizleri asla geri getieremezsiniz.

Varsa oynuyorum ama günde bir saatten  fazla oynamam diyebilecek alnından öpeyim.

bizzy
05-05-2010, 23:39   |  #5  
Üye
59 mesaj
Alıntı: khramn  
Oyunun exe sinde virüs olmayabilir atta hibir dosyasında virüs olmayabilir ama bilinki hem bu oyun hemde bunun gibi sonu olmayan online oyunlar tamamiyle virüs. Hayatınızın en güzel yılları olan gençliğinizi, gençlik yıllarınızı alıp götürüyor. Oyunu her zman oynayabilirsiniz ancak hayatınızda hiçbir zaman gençlik yıllarınızdaki gibi çoşkulu, deli dolu, heyecenlı, hazlı yaşayamazsınız. Boynunuza asılır geçim sıkıntısı, mal mülk kazanma hırsı ailenin çocuklarn sorumlulukları.

Bırakın sanal dünyada sanal kahramanları yaşatmayı ve dönün kendi dünyanıza , gerçek dünyaya, çıkın dışarı kendi hayatınızı yaşayın, kendiniz kendinizin kahramanı olun. Ne bugünleri nede bu yaşlarda kaybettiklerinizleri asla geri getieremezsiniz.

Varsa oynuyorum ama günde bir saatten  fazla oynamam diyebilecek alnından öpeyim.

bir saat değil de hani o heyecanı yakalayınca, yani arkadaşlarla oynarken en fazla 3 saate çıktım.zaten ben evde fazla takılan biri değilim ama online oyun bağımlısı değilim.şöyle bir durum da var keyfim olmayınca 5 dk bile oynamıyorum.ama gençlik kaptırmış bilgisayar bağımlılığı.

saslove1984
09-07-2010, 21:58   |  #6  
Yıllanmış Üye
463 mesaj
Alıntı: khramn  

bende oynuyordum  iradem güçlü istediğim zaman  girmeyebiliyorum neden dersen 2 yıl filan hiç girmedim. geçenlerde de ne var ne yok die bi takıldım ama o kadar. bu tür oyunların hastalık yaptığı ise gerçek bi kaç tanıdığım sınıfta kaldı okuldan kaçıp kaçıp kafeye oyun oynayaya gidiyorlarmış. sınıfta kalmalarının nedeni de derslerinin zayıflığı değil devamsızlık . dikkat etmek lazım gerçekten adam ilerde yahu ben gençken ne yaptım dediğinde pişman olmadana şunları yaptım diyebilmeli