Knight online yi açıyorum.Upgrade complate diyor ama "START" a tıkladığımda Launcher.exe hatası geliyor ve mecburen bende kapata basıyorum .
Yani oyun açılmıyor özel olarak crack falan gereki yormu acaba zannetmem .
Yardım lütfen.
Knight online yi açıyorum.Upgrade complate diyor ama "START" a tıkladığımda Launcher.exe hatası geliyor ve mecburen bende kapata basıyorum .
Yani oyun açılmıyor özel olarak crack falan gereki yormu acaba zannetmem .
Yardım lütfen.
Oyun ücretsiz bir oyun.Crack aklından bile geçmesin zaten online mmorpg ve benzerlerinde böyle birşey kesinlikle yok.Hatanı çözmek istiyorsan kaldırıp kurmayı dene.Dahada çözüm bulamadıysan knight fan'larının açtıkları sitelerde bunlarla ilgili birçok bilgiyi paylaşanlar oluyor.Oralardanda blabilirsin.
İyi günler.
Birde çeşitli sitelerde çözüm yolu programları diye görürsen bunları ilk önce çeşitli virüs tarama sitelerinde tarat ondan sonra kullan. Bu gibi birçok programın içine keylogger koyuyorlar.
Büyük emekler verip geliştirdiğin karakterinden olacağına bir 5 dk bekleyip virüs taraması yapmanı öneririm.
Eğer böyle bir site bilmiyorsan ben sana bir tane vereyim.
Tekrar kurdum bişi farketmedi zaten karakterimden olmam oyunun hastası değilim ama zaten bu oyun dışındada pc birçok şey kurulurken falan hata veriyor.
Alexi verdiğin siteye girdim taratmak için launcher.exe yi seçecektim mozilla firefox kapandı zaten benim pc iyice uçtu.En iyisi bu bi format istiyo galiba
format mı atsam acaba? :/
Alexi ' nin verdiği site bir virüs tarama sitesi senin o siteye gönderdiğin dosya ise Launcer.exe sanırım bi kısayol dosyası. O o siteyi bir program falan bulursan diye vermiştir büyük bir ihmimal.
Format işine gelince eğer bilgisayarın tümünde hatalar varsa çözmek için fazla uğraşmaya değmez bence(eğer fazla sorun varsa). Format atmak en iyisi diye düşünüyorum ;)
Evet çoğu şeyde hata veriyor yani hata dolu anliyacağın.O zaman
SoN ÇaReSi FoRmAt Mı?
:)
Evet ama bende directX kaçıncı sürüm war bilmiyorum ama bi yerde gördüm directx 9 galiba şimdi 10 nuncu sürümünü indiriyorum..
İşşallah olur.
directle alakası yok bence , şunu bir dene masaüstünden değil de program filesdan açmayı dene olmadı, şunu yap başka oynayan bir arkadaşın varsa ,launcher.exe dosyasını al kopyala yapıştır klasörün içine...