Knight Online oynayanlar ya da oynayıpta pişman olan baya kişi var sanırım bende bu oyuna kendimi çok kaptırdım ve ders çalışamaz duruma geldim
Knight Online Oynayanlar ya da Bırakanlar
İnternetKurtuKnight Online oynayanlar ya da oynayıpta pişman olan baya kişi var sanırım bende bu oyuna kendimi çok kaptırdım ve ders çalışamaz duruma geldimBen PİŞMANIM ABİ ONCA ZAMANIMI ONA VERDİĞİM İÇİN ÇOK PİŞMANIM! 76 LVL OLDUĞUM HALDE ÜSTELİK!Benden tavsiye... SENDE BIRAK!
Faydasını göreceksin...
zaikoaman ne güşimdi bunu sen niçin yazdın sadece mesaj sayın artsın diyemi bence bu kadar gereksiz şeylerle uğraşma!!
asıl gereksiz şeylerle uğraşan sensin. banane senin knight'a kendini ne kadar kaptırdığından.
Ltfn buraya düşüncelerini yazarsan sevinirim hakkıma yönelik açıklamalar yapma...
80 warriorum war itarızı olan vs ?
bu online oyunları oldum olası sevmemişimdir, yani etraftaki seyleri oldur oldur bitmio sade level arttırmak olan zevk vermeyen bisi bunlar bence. sizin düsüncenizi bilmem ama bence cok bos, gereksiz ve zarardan baska bi sonucu olmayan oyunlar. bide millet bunların nası hastası oluo anlasılmıo, biton adam baglan sunucuya, oldur etraftaki enteresan yaratıkları level geldi bikac nesne satın aldın, sora bidaha oldur bidaha geldi, sora bidaha sora bidaha..... tabi bence bole sizi bilemem...
zaikoasıl gereksiz şeylerle uğraşan sensin. banane senin knight'a kendini ne kadar kaptırdığından.ilginemiyorsanız ve de gereksiz buluyorsanız. Mesaj atmanız için kafanıza silah dayayan yok! Kimse zorla mesaj atmıyor.Elazigli sana katılıyorum... Aynen...