Merhaba ben windows 7 home premium lisanslı surume sahibim ve bu işletim sisteminde knight online adlı oyunu çalıştırmak için uğraşıyorum int anlatıldığı gibi(oyunun resmi sitesinde) kurulum yaptım.Tum ayarları (uyumluluk,yönetici olarak çalıştır vb) denedim ama oyun bir turlu simgesini defalarca tıklamama rağmen açılmıyor... Nasıl açabilirim yardım edebilirmisiniz?İlginiz ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim.
Knight Online Windows 7
Oyunun bir güvenlik sistemi vardı...onu yüklediniz mi?
Bu arada af buyurun ama bu oyun da oynanamaz ki arkadaşım :) Olmayan grafiksel kaliteyi geçtim, oyundaki seviyesizlik mahalle kıraathanesinde yok...Gözlerinize, harcadığınız elektriğe ve vücudunuza yazık...
Bende knightı hiç sevmiyorum...Pek oyun oynamam zaten bilgisayarda ben.Bir tanıdık tutkunu bu oyunun ondan sordum sizlere.O da widows 7 kullanmak istiyor ama bu oyun açılmayacak diye endişe ediyor...
Kardes Ko oynayamayanlar anlayamazlarr 80 lwl olup pk akmak yada 59 adream 69 base herşeye değişilir :)
Ordeal
+9 Hb : 3 Bin tl +9 Shel set : 1250 Tl : İn İb We ring of felankor +3 : paha Biçilmez adam bunun için kac Tl harcamıstır düşünün Ko yasanılırrr
http://www.resimupload.com/ds172722098_Ekran_Alıntısı.html
merhaba windows 7 home premiuma knight online oyununu kurdum ve yönetici olarak çalıştırdım ancak hep bu ekranda takılı kalıyorum ne yapmam lazım?Yardım edermisiniz?İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim.
Ben bu oyunu bir int sitesinden indirdim ve orda yazıldığı gibi kurulum yaptım ancak oyunu çalıştıramıyorum bana yardım edermisiniz?bu windows 7 ile mi alakalı(çalışamaması)yoksa benmi bir yerde yanlışlık yapıyorum
O yazı sorunu sizinle alakalı değil.
Knight a girenler bilir her girişte o yazı çıkar yeni patch varsa gunceller yoksa update complate yazar ve oyuna girersin.
Ama bazen o yazıda takılı kalabilirsin bende bunu çok yaşıyorum.
Server dan kaynaklı bir problem o bazen 1 gun bile giremeye bilirsin.
Çok yaşadım.
Windows 7 de sağlıklı bir şekilde çalışıyor knight o problem server dan kaynaklanıyor online oyun sonucta