ARKADASLAR EMIN OLUN ONLINE OYUNLARIN ICINDEKI EN ZEVKLI OYUN KNIGHT BENIM LVL 56 CHARIM VAR 1 YILDIR OYNUYORUM INANIN INSANIN BASINDAN KALKASI GELMIYOR TAM BIR HASTALIK VE MUKKEMMEL ZEVKLI MUTLAKA TAVSIYE EDERIM muratteke@hotmail.com mSN DEN AYRINTILI BILGI VEREBILIRIM
KNIGHT ONLINE
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.abı ya benım lvl 25 lık magıcıan luutfen var ınvalıd password dıo gırerken!!!!!!!!!!luutfen yardım et 2 opal 6sapphıre ve 2krıstal var yanmasın onlar luutfen
şifre unuttum bölümüne gir sitesinde. Eğer mail adresin değişmisse hacklemişler seni.
Kardeş level 51, flame ,el morad , xigenon server, paul van dyk, clan DEEP_IMPACT BENİM CLAN.Bu arada sen hangi serverdasın.Onuda söyle bu arada aynı serverdaysak beni her akşam dtsde bulabilirsin.Bu aralar birde stone goleme gidiyorum.Söylediğin her şeye katılıyorum.Ben hayatımda bu kadar güzel grafiklere sahip ve bu kadar bağlayıcı bir oyun görmedim.Hastalık gibi oldu.2 gün girmedim dünyadan soğudum.MMORPGH oyunların bir numarası bence,ultimanın grafiklerini bir hatırlasanıza ve tabiki disconnectleri...Kolay gelsin