Arkadaşlar knighta takılanlar nicklerini ve oynadıkları serverları yazarlarsa sevinirim.En azından clan kurarız ve birlikte takılırız.Son olarak söyleyeceğim...
"Party pls , lvl 46"
knightçılar bir bakın hele
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.karus-xigeon 1 ve 2 lvl 9 öbürünü hacklediler bu yüzden baştan açmak zorunda kaldık clanı kurarsan haber verde bakalım...
Arkadaşlar ben bu arada level 48 oldum.Nickim paul van dyk clanın adı jackass temiz adamlar var ıce flame ağırlıklı klan hepside yüksek level genelde eslantttayız dts ve ashlerin orda.Beklerim kolay gelsin...
merhaba el morad xigenon lvl 40 priesttim
karus xigenon lvl 30 warrior bulabilirsen bulabilirsem... ad dermetzgermeister_TR
Kardeşler benim nick paul van dyk el morad genelde ashle dts kesiyoruz ama stone golem slotunada gitmeye başladım flameım .Bu arada genelde sırtımı darm marelara vererek oynarım akşamda girecem zaten genelde akşam giriyorum.Clanın adı jackass.Kolay gelsin...
elvis kardeş çok üzgünüm valla keşke sardıysaydın oyuna levele düşük olduğu için eslanta giremiyon kardeş.Belki başka bir oyuna bende bunun müptelası oldum yeminle...Kolay gelsin...
Arkadaşlar ben Son_of_Osiris77 lvl 17 warriorum. birlikte party kurak da ben de kasayım...