Knights of Honor .PAK Dosyaları Nasıl Açılır?

m.celik
06-11-2009, 00:24   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj

Herkeşlerin aradığı ama birtürlü bulamadığı o nacizane uygulama burada! İnternete heryerde arıyorsunuz bir program buluyorsunuz. Bulduğunuz programa .pak dosyasını açmayı deniyorsunuz ama hata veriyor. Neden? Çünkü BSS ve SF firmaları oyunu yazarken kendilerine özgü .pak dosyası tasarlıyor. Ve bu .pak uzantılı dosyları açan program nerede? Burada! KOH'a özel yapılan PakMan uygulamasıyla açılıbiliyor.
Uygulamanın kullanılışını anlatmama gerek yok zaten. Küçük bir uygulama anlarsınız zaten.

İndirme Linki: (kendi uploadım)

Son Düzenleme: m.celik ~ 07 Kasım 2009 16:27
yalcinkurt
07-11-2009, 16:29   |  #2  
yalcinkurt avatarı
Yıllanmış Üye
1,580 mesaj

.pak uzatısı eski tip dosya sıkıştırma yöntemi diye biliyorum. Genelde bilgisayaroyunlarında gerekli dosyaların tek bir dosya haline getirilmesindekullanılıyordu diye biliyorum. Normalde winrar ile açılıyordu sanki hatırladığım kadarıyla yahu?

By.LicH
07-11-2009, 17:58   |  #3  
Yıllanmış Üye
229 mesaj

Winrar ile açılmıyor. Dosyanın ''.pak'' uzantısını ''.afs'' şeklinde değiştirip, ''afs explorer'' ile açıp istediiniz dosyayı değiştirebilirsiniz. Ben bu yolla dmc3'te Vergil'in giyisisi üzerinde baya bi değişiklik yapıp Bleach'teki kaptan shinigamilere benzetmiştimAğzı kulaklarına varıyorAğzı kulaklarına varıyor

Son Düzenleme: By.LicH ~ 07 Kasım 2009 18:00