:D oha cani karılar
Kocanızı Öldürmenin 6 Yolu
kayskadının erken öleni makbuldur....Ne hikmetse erkekler böyle düşünür ama her zaman önce evlilikte kocalar ölür
KylieNe hikmetse erkekler böyle düşünür ama her zaman önce evlilikte kocalar ölürO yüzden bazıları kadınlardan önce davranmayı başarabiliyor bazen.
O senin dediğin erkekler genelde çenesi çok düşük olan erkeklerdir kadını yiyip bitirirler dırdırlarıyla normaldir.
ibrahim19:D oha cani karıBiraz daha dikkatli yorum yazsanız diyorum karı falan ayıp olmuyor mu?Son Düzenleme: Kylie ~ 22 Nisan 2009 12:11
karı ayıp değil ki türk medeni kanunda bile karı olarak geçiyor
dextercankarı ayıp değil ki türk medeni kanunda bile karı olarak geçaslanım benim yürü kim tutar seni
kaysaslanım benim yürü kim tutar
KylieNe hikmetse erkekler böyle düşünür ama her zaman önce evlilikte kocalar ölürneden erken öldüğünü düşündün mü ben sana söyleyeyim bitmek bilmeyen istekler yüzündün allah bir çene vermiş gerisini koy vermiş erkek ne yapsın tabiki sabır ediyor sonra allahın erkeğe bir iktidar ruhu devreye giriyor sabır taştı kırılıyor çak bir osmanlı tokatı bir daha o ceneden ses çıkmıyor haksızsam söyle
kaysneden erken öldüğünü düşündün mü ben sana söyleyeyim bitmek bilmeyen istekler yüzündün allah bir çene vermiş gerisini koy vermiş erkek ne yapsın tabiki sabır ediyor sonra allahın erkeğe bir iktidar ruhu devreye giriyor sabır taştı kırılıyor çak bir osmanlı tokatı bir daha o ceneden ses çıkmıyor haksızsam söyleKardeşim, filozof Nietzche demiş ki: Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.Ben şahsen geyik yapıyorum bu gibi konularda...
dostum biraz ağır ol bence kylie nin tepesini arttırma:)yani dayağa karşıyımda o anlamda arkadaş espirisine açmış topici bence fazla ağırlaştırma:)ama karşına kylie almayı göze alıyorsan sen bilirsin:)
kaysyaw çok seviyorsun değil mi 50 yaşlarına gelince neyini sevecen onun çok merak ediyorumAnnem 50 yaşında babam 62. her zaman kavga ederler ama 2 - 3 gün geçer gül gibi olurlar. hiçbir zaman birbirlerine kötü sözle dediklerini yapmamışlardır.Unutma sevgiyi hak edene sevgi sunulur.
kaysneden erken öldüğünü düşündün mü ben sana söyleyeyim bitmek bilmeyen istekler yüzündün allah bir çene vermiş gerisini koy vermiş erkek ne yapsın tabiki sabır ediyor sonra allahın erkeğe bir iktidar ruhu devreye giriyor sabır taştı kırılıyor çak bir osmanlı tokatı bir daha o ceneden ses çıkmıyor haksızsam söyleHaksızsın tabi ne demek çak tokadı o kadının yerinde senin kız kardeşinin yada kızının olduğunu düşünsene genede böyle çak tokadı dermisin zaten bizim bu değişmeyen kafa yapımız yüzünden yurtdışında adamlar bizi deveye biniyor zannediyor değiştirin mantaliteyi artık beyler kadınlar sizin köleniz değildir her olay için çakmaya hiçte hakınız yok.Erkekler daha erken ölüyor çünkü sağlıklarına kadınlar kadar dikkat etmiyorlar her zaman doktora iş işten geçtikten sonra giderler bunun dışında diğer nedenler sigara+alkol+ağır çalışma koşulları+iş kazaları+trafik kazaları v.s.erken ölmelerinin en büyük nedeni konuyu saptırma istersen.
dextercankarı ayıp değil ki türk medeni kanunda bile karı olarak geçSiz genede burada karı lafını kullanmayın daha iyi olur Dextercım.Son Düzenleme: Kylie ~ 22 Nisan 2009 21:35
yok kullandığımdan değil sadece medeni kanunda da yazıyor öyle diyorsan öyledir
dextercanyok kullandığımdan değil sadece medeni kanunda da yazıyor öyle diyorsan öyledirHa şöyle yola gel kullanma tabi bence medeni kanunda bile öyle yazmasa daha iyi olur hiç hazzetmem zaten bu "Karı" lafından çok itici ve kaba geliyor
KylieHa şöyle yola gel kullanma tabi bence medeni kanunda bile öyle yazmasa daha iyi olur hiç hazzetmem zaten bu "Karı" lafından çok itici ve kaba geliyormisal "Sizleri Karı koca ilan ediyorum."Kalıplaşmış bir sözdürAncak bende pek sevmem zaten ortamda bu lafı evli olsam etmem bile insanın bir adı var dimi Kadına tokat vuranı
bi şöyle ortaya alıp döveriz.Biz TürKüZ Kadınımıza ,anamıza,bacımıza el kaldırtmayız,elimizide Kaldırmayız.
Erkek ile kadın için işin içinde insanlık,sevgi diye iki sözcük geçen bi ilişki varsa,Böyle öldürme yolları sadece mantıksız abes gelir.Son Düzenleme: _Neo_ ~ 22 Nisan 2009 23:45
Güzel düşüncelerin için tebrik ederim seni arkadaşım ayrıca ilk defa bu konuda doğru düzgün bir mesaj okudum şaşırmadım desem yalan olur.
kylie lafım sana şimdi benim bacımı yetiştirme tarzımı sen nerden biliyorsun o kendini tokat vuracak sevyeye getirmez ikinci tarihten bu yana kadın her arka saflarda yer almıştır hiç bir kadına allah tarafında kitap indirilmemiştir vahi inmemiştir hiç kadın uzun süreli devlet başkanı olmamıştır.kadın bile topraktan ratılmamış tarihreki bir çok savaş ve kanların dökülmemisi hep kadın yüzünden olmuştur bu bir gerçek hz ademin cennetten kovulmasına vesile olanda hava anamızdır.tarihe baktığın da hiç bir filozov kadın yoktor 4 kadın peygamderden hariç hiç bir kadın cennetle müjdelenmemiş şeytanında en kolay kandırdığı şahısta kadın olduğu biliyormuydun bana bir savaşta kadın komutan olarak savaşın on saflarında yer aldığı bir savaş söylermisin insanları bir birene düşüren okul önlerinde kavgaları çıkması ve bunun sonuçunda ölümler ve yaranlanmalrın olması bana bunları açıkla bak ben kadın erkek eşit değil miyorum eğer kadının benden üstünlüğü ancak ve ancak takva ile olur başka hiç bir üstünlüğü olmaz senin yaşam tarzın nasıl olduğu bilmiyorum ama be yaşam tarzım ve benim yanımda yetişen kadının yaşam tarzları farklıdır.sizler gibi değil (doğluyom ve ünüversite öğrencisiyim bunuda belirteyim)
kayskylie lafım sana şimdi benim bacımı yetiştirme tarzımı sen nerden biliyorsun o kendini tokat vuracak sevyeye getirmez ikinci tarihten bu yana kadın her arka saflarda yer almıştır hiç bir kadına allah tarafında kitap indirilmemiştir vahi inmemiştir hiç kadın uzun süreli devlet başkanı olmamıştır.kadın bile topraktan ratılmamış tarihreki bir çok savaş ve kanların dökülmemisi hep kadın yüzünden olmuştur bu bir gerçek hz ademin cennetten kovulmasına vesile olanda hava anamızdır.tarihe baktığın da hiç bir filozov kadın yoktor 4 kadın peygamderden hariç hiç bir kadın cennetle müjdelenmemiş şeytanında en kolay kandırdığı şahısta kadın olduğu biliyormuydun bana bir savaşta kadın komutan olarak savaşın on saflarında yer aldığı bir savaş söylermisin insanları bir birene düşüren okul önlerinde kavgaları çıkması ve bunun sonuçunda ölümler ve yaranlanmalrın olması bana bunları açıkla bak ben kadın erkek eşit değil miyorum eğer kadının benden üstünlüğü ancak ve ancak takva ile olur başka hiç bir üstünlüğü olmaz senin yaşam tarzın nasıl olduğu bilmiyorum ama be yaşam tarzım ve benim yanımda yetişen kadının yaşam tarzları farklıdır.sizler gibi değil (doğluyom ve ünüversite öğrencisiyim bunuda belirteyim)Ne mutlu sana ama kalkıpta bana ileri geri mesaj yazarak işin suyunu çıkarma seninle tartışmak istemiyorum ama biraz daha böyle seviyesiz mesajlar yazarsan olacak gibi ortamı fazla germe istersen.
sarı pspstyasen onun karı deiğine mi kızdın yok sa başka bir şeyemi ama ben onun karı dediğini desklemdim arkdaşımda espiriartık medeni hocan kımse aç oku kanunu bakalım ne yazıyor artık eş deyimi getirildi ama nerde? zihniyet değişmiyor ki!!
olsun diye söylemiştir.
KylieNe mutlu sana ama kalkıpta bana ileri geri mesaj yazarak işin suyunu çıkarma seninle tartışmak istemiyorum ama biraz daha böyle seviyesiz mesajlar yazarsan olacak gibi ortamı fazla germe istersen.
birincisi sevyesiz dediğin mesaj hangisi onu almamış değilim ben sana senin kişiliğini zedeleyecek veya sana hakeret edecek veya bir kelime yazmadım ikincisi ben ileri geri konuşmam o sevye düşücek kadar kücülmem ikincisi seninle sadece tartıştığımızı zannediyordum atışma değil
kayskylie lafım sana şimdi benim bacımı yetiştirme tarzımı sen nerden biliyorsun o kendini tokat vuracak sevyeye getirmez ikinci tarihten bu yana kadın her arka saflarda yer almıştır hiç bir kadına allah tarafında kitap indirilmemiştir vahi inmemiştir hiç kadın uzun süreli devlet başkanı olmamıştır.kadın bile topraktan ratılmamış tarihreki bir çok savaş ve kanların dökülmemisi hep kadın yüzünden olmuştur bu bir gerçek hz ademin cennetten kovulmasına vesile olanda hava anamızdır.tarihe baktığın da hiç bir filozov kadın yoktor 4 kadın peygamderden hariç hiç bir kadın cennetle müjdelenmemiş şeytanında en kolay kandırdığı şahısta kadın olduğu biliyormuydun bana bir savaşta kadın komutan olarak savaşın on saflarında yer aldığı bir savaş söylermisin insanları bir birene düşüren okul önlerinde kavgaları çıkması ve bunun sonuçunda ölümler ve yaranlanmalrın olması bana bunları açıkla bak ben kadın erkek eşit değil miyorum eğer kadının benden üstünlüğü ancak ve ancak takva ile olur başka hiç bir üstünlüğü olmaz senin yaşam tarzın nasıl olduğu bilmiyorum ama be yaşam tarzım ve benim yanımda yetişen kadının yaşam tarzları farklıdır.sizler gibi değil (doğluyom ve ünüversite öğrencisiyim bunuda belirteyim)arkadaşım mesajını iyi oku senin seviye dediğin bu mu? ne fark eder ha doğulu ha batılı önemli olan insanın içindeki şeylerdir yetiştirilme tarzı,aile terbiyesi bunlar önemlidir kalkıpta bana ders verme bunları bende biliyorum ayrıca hayatta hala öğreneceğin şeyler var kadınları ikinci sınıf insan olarak görmemekte bunlardan biri.Yukarıda yazdığın şeyler bırak saçma ve gülünç olmayı saçma ötesi ancak bu tür şeylere inanmaya meyilli insanların kanabileceği safsatalardır.
Kyliearkadaşım mesajını iyi oku senin seviye dediğin bu mu? ne fark eder ha doğulu ha batılı önemli olan insanın içindeki şeylerdir yetiştirilme tarzı,aile terbiyesi bunlar önemlidir kalkıpta bana ders verme bunları bende biliyorum ayrıca hayatta hala öğreneceğin şeyler var kadınları ikinci sınıf insan olarak görmemekte bunlardan biri.Yukarıda yazdığın şeyler bırak saçma ve gülünç olmayı saçma ötesi ancak bu tür şeylere inanmaya meyilli insanların kanabileceği safsatalardır.bir hocam vardı derki emrah biri ile tartışacağın vakit olursan ondan bilgi edinmeye bak derdi.. yukarıda saçma falan şeyle söylemissin bu keilmeler senin ne kadar zeki olduğu gösteriyor bu tartışmaya burada son veriyorum nedeni yukarıda yazıyor ve yapmam gereken bilgisayarlar güle güle kib
kaysbirincisi sevyesiz dediğin mesaj hangisi onu almamış değilim ben sana senin kişiliğini zedeleyecek veya sana hakeret edecek veya bir kelime yazmadım ikincisi ben ileri geri konuşmam o sevye düşücek kadar kücülmem ikincisi seninle sadece tartıştığımızı zannediyordum atışma değkaysbir hocam vardı derki emrah biri ile tartışacağın vakit olursan ondan bilgi edinmeye bak derdi.. yukarıda saçma falan şeyle söylemissin bu keilmeler senin ne kadar zeki olduğu gösteriyor bu tartışmaya burada son veriyorum nedeni yukarıda yazıyor ve yapmam gereken bilgisayarlar güle güleKendinle çok çelişen bir insansın önce bunu iyice bir kavra bir yazdığın bir yazdığını tutmuyor ayrıca senin seviyenle ilgili söylediklerimi haklı çıkardın bu mesajınla.Bir daha kendine bir tartışma konusu aradığında söylediğin şeylerle içinden çıkamayacağın bir konu olmamasına dikkat et.
kendim ile ilgili çelişen hiçbir kelimem olduğu sanmıyorum sadece sen yazdığım yazıya bakıyorsun ve (görmek faklıdır bakmak farkılıdır okuyupta anlamak çok farklıdır) değil mi bak ben artık tartışmak istemiyorum sana cevap vermekten hiç bir zaman yorulmam ama istersen arık burada son verelim olurmu bir birimiz kırmadan noktayı koyalım okey