ben eylül ayında ilk 5 ay ayda 15 tl sınırsız pakete abone oldum ve ekim ayında bana gelen fatura tam
64.25 tl !! ve cinnet geçiriyorum ttneti aradım bana net bir açıklama yapılmadı kendi sitelerinden şikayet maili attım hala cevap vermediler bu konuda başka ne yapmam gerektiğini bilen varsa bana yazsın lütfen...
kol gibi fatura
kardeş teşekkür ederim, ama bana böyle bişey söylenmemişti üstelik 3 kez sordum modem taksidi 2 tl bağlantı ücreti 2 tl ve + 15 tl gelecek dediler o yüzden bana kol gibi fatura gibi geldi :D
Genelde öyle yaparlar kol gibi fatura sonradan gelir :)
TTNet'in dediklerine bakma. Gelecek ay ıvır zıvır ile maks. 20 TL'yi bulur. Modem'di cartdı curtdu sokuyorlar işte.
eylül ayında paketinimi değiştirdin yoksa ttnete yenimi abone oldun
ah kardeş smile üye olsana hem yardımcı oluyolar çok hemde 21 lira mı ne sınırsız artk :) belli bi süre
yıllardır ttnet kazıklıyor diyoruz
Kol gibi fatura deyince baya 150 lira fln köstüler dedim
4 GB Kotalıda 75 TL geldiğini hatırlıyorum
Ne Hikmetse Bana Her Ay 125Tl Fatura Geliyor 99Tl'liğe Abone Olduğum Halde...
Fatura dökümüne göz at ne girmiş ne çıkmış yazıyorlar.
Benim faturada vergilere baktımda uçmuş. Yarısı vergi neredeyse.
ilk ay tam ay başında üye olmayınca ay başına kadar normal tarifeden oluyo ay başından sonra 15 tl geçerli oluyo ikisi birleşip faturalandırılıyo bana da 40 50 yi bulabilir demişlerdi
ayrıca modem vermek mecburiyetindedir modeminizi almanız gerekir aksi taktirrde o parayı kesemez yani işin içinde uyuzluk var birzModem almama şansın var. Aylık faturadan düşünüyor.o fatura neki kardeş sende ben bazan 120 yi buluyodum şimdi max 64 tl öpünde başınıza
Kablolu modemde 24x1 TL & 12x2 TL, kablolu modem'de 24x2 TL & 12x4 TL ödettiriyorlar.
Tahattüt'den önce abonelik sonlandırılırsa 3 katını alıyorlar. Kablosuz 120 TL olması gerekiyor kablolu'da 60 TL cıvarı.
ben yeni üye oldum kol gibi dediysemde bana 15 tl ilk 5 ay demişlerdi bunun yanında 64 tl çok fazla geldi..