Merhaba..
Öncelikle konuyu doğru bir yere mi açtım bilmiyorum. Eğer yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim..
Benim sorum şu olacak.. Formattan sonra kullandığımız bir çok programı tek tek yüklemek zorunda kalıyoruz. Ve buda epeyce vakit kaybına neden oluyor.. Kullandığımız bu programların setup dosyalarını birleştirecek, tek tek ileri - kabul et- kur vs. adımları yapacağımıza bir seferde bu adımları uygulayıp istediğimiz bütün programların yüklenmesini sağlayabilir miyiz ? (Örneğin ben formattan sonra mozilla,msn, chrome, winamp programlarını yükleyecem.. Bunu tek bir setup da toplayarak her programa tek tek ileri-kabul et-kur vs. adımları demeden sadece bir sefer bu adımları uygulayıp bütün programların yüklenmesini sağlayabilir miyiz ?)
Yardımcı olacaklar için şimiden çok teşekkürler..
Kolay Kurulum Setup Paketi Nasıl Hazırlanır ?
sana kendimde kullandıgım super bi şey tavsiye edecem
http://ninite.com/
bu siteye git kurmak istedigin programları seç ve en alttaki get installer a tıkla pc ye kücük bi dosya inecek onu cift tıkla sectigin proların en güncel ve sade luzumsuz cubuklardan falan arınmış halini yüklüyor. hız konusundada şüphen olmasın gayet hızlı.
not : netin sınırsız degil ise deneme
Merhaba.. Aradığım şey bu programın aynısı.. Ama burdakinden tek farkı şöyle;
Programları ben elle entegre etmek istiyorum.. Yani burda olmayan programlar var benım yuklemek istediğim.. Bulunduğum şirkettin ağında filitre olduğu için bu program gibi online olarak indirmemeli.. Offline olarak kurlum yapmalı.. Yani ben önceden indirdiğim güncellediğim programları programa gösterip tek bir yerde toplamak istiyorum.. Bu mümkün değil mi ya :(