Hikayemin devamına gelelim . Maalesef başım bir türlü belalardan kutulamadı . Herşey Allaha şükür istediğim gibi giderken birden herşeyi birbirine girdi ve en başa döndüm . Windows Etkinleştirme Sistemleri benim girdiğim (ORJİNAL) ürün aahtarında hatalar veriyor ve 29 gün içinde Windows ' (nasıl olacaksa ) eski haline çevirip bir de onun üstüne yeni bir Windows yüklemem gerekiyormuş . Bununla beraber büyük bir hayal kırıklığına uğradım . Ayrıca siz siz Casper marka bir şey almayın bin pişman olursunuz . Şimdi çaresizce 29. günün sonunda ne olacağını merakla beklemekteyim . Kime götürsem kimlere versem bilemedim şimdi . Siz siz olun ilk defa bilmeden etmeden format atmayın . Bakın benim başıma neler geldi . Bu yazımın öncesini Komik Bir Hikaye : Format ' tan okuyun .
CASPER ALMAYI DÜŞÜNENLER DURUN ! BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜN ! ALSAN ALINMA SATSAN SATILMAZ !
KISACASI HAYATINI KARARTIR BU MARKA !
CASPER MÜŞTERİ HİZMETLERİ DE DUYSUN SESİMİZİ !
NELER ÇEKTİK NELER BE CASPER NELEEERR !
Komik Bir Hikaye Format 2
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
286 mesaj
OP Kapalı Hesap
286 mesaj
Yo hayır . Başka ama Casper'in DVD 'si ile atsam daha neler gelirdi başıma kimbilir ...)?
OP Kapalı Hesap
286 mesaj
Arkadaşlar o kadar saat aradım durdum ve sonunda "Allaha Şükür" windowsumu etkinleştirmeyi başardım . Eğer siz de Windowsumu Etkimleştiremiyorum diyorsanız bana mesaj atın sizlere programı söyleyeyim .
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
536 mesaj
casper cidden başa bela iyi ki yok bende :D