hristiyan çocuğun biri annesinden bisiklet istemiş oda sen çok yaramazssın gühanın çok isadan iste bisiklet iste demiş
oda oturup bi mektup yazmış beğenmemiş yırtmış bidaha bidaha yazmış beğenmemiş yırtmış sonra kiliseye gitmiş annesi sevinmiş çocuk dina imana geldi diye kilisiye giden çocuk sağına soluna bakmış meryem ananın biblosunu alıp eve gelmiş oturmuş tekrar başlamış mektuba: isa Anan elimde bisikleti ister getir ister getirme :))
komik fıkra
hehe :)
ama böyle şeylerle dalga geçmek pek iyi değil...
Fatturhehe :)
ama böyle şeylerle dalga geçmek pek iyi değil...
amacım dalga geçmek değil sadece matrak olsun diye
Komik fıkra ama inanılan ve kutsal sayılan şeylere biraz daha saygılı olmalıyız.
ÖRN: Hz. Muhammed karikatürü. Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapmayınız...
evet çok haklısınız da benim amacım dalga geçmek deildiki...
Mustafa CanHer ne kadar Hristiyan olmasam da o allah'ın dinidir ve dalga geçmek yalnıştıKatılıyorum.
sonuçra isada bizim bi peygamberimiz
yani Diğer dinlerde sonuçta din bi kitle ona inanıyor dalga geçmemek lazım ama sonuçta fıkra komik :)
dostum inanıyor dediğin o kitlenin en çok tanınan ve en çok okunan yazarı Dan Brown DA VİNCİ ŞİFRESİ ,MELEKLER VE ŞEYTANLAR kitabında YETERİ KADAR DALGA GEÇİYOR o dinle.hiçbiri cevap veremiyor demek ki onlarda önemsemiyor. size ne oluyor, kaldı ki ben dalga geçmek amacıyla yazmadım.
şimdi bu fıkrada bi saygısızlık mı var dikkatli okursan onların inançlarındaki putlaştırılan değerlerin sadece dile getirildiğini kişisel yorumlarımın katılmadığını görürsün. ayrıca bi fıkraya bakış açıısı bu kadar eleştirel olmamalı bence
saygılarımla...