ilk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı.
Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı.
Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından:
'Evde mi bıraktım acaba?' İşte o an aradığım kız bu dedim.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Altıncı his
6. His filmini izledin mi dedim. Hayır ama çok övdüler dedi.
Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de çok beğendim dedim.
Şimdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım önce dedi.
Sustum.Gülmedim bile. Artık görüşmüyoruz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Öncelik
Evlenmeyi düşündüğü erkek arkadaşının 'benden önce biriyle oldun mu?' sorusuna, 'buraya gelmeden önce mi?' cevabını vererek evlilik umutlarını magmalara atan hatunun gerçek sarışın olduğunu söylememe bilmem gerek kaldı mı?
Bir gün Real Madrid, Fenerbahçe'yle maç yapmak için Istanbul'a gelecekmiş. Binmişler uçağa, Real Madrid'li oyuncular çok üzgün. Zidane kaptan olarak sormuş tabi - Ne o çocuklar yüzünüzden düşen bin parça?Raul demiş ki:- Ya abi fenerle oynamayı hiç istemiyoz.Stata gelmişler. Hala millet surat yapıyor. Zidane arkadaşlarina; Siz gidin İstanbul'u gezin, ben Fenerbahçe'yle tek basima maç yaparım. demiş. Bunu duyan arkadaşlari sevinçten havalara uçmuşlar. Hemen dalmışlar İstanbul gecelerine. Maç başlamış. Devre arası Real Madrid'li futbolcular stata gelmişler ve skorboarda bakmislar Real Madrid 1:0 önde. Demişler bi Laila yapalım gelelim bari. Maçın sonunda geri gelmişler. Bi bakmışlar skor 1:1. Gitmişler soyunma odasına Zidane'yi kutlamaya, ancak Zidane almış başını iki elinin arasına ağlıyor.- Niye ağlıyorsun, sen bütün takıma karşı tek başına oynadın ve maç berabere bitti. Bu mükemmel bi şey.Zidane cevap vermiş; - Eğer maçın 60. dakikasında kırmızı kart görmeseydim, farka gidecektim. Ben ona üzülüyorum
6 - 0 hezimetinde sonra gözleri hep 6 gören Arif doktora gitmeye karar verir :
Doktor Bey ne oldu neyin var..
Büyük Bir Şok Yaşamışşın Gözlerin Net Görmüyor..
DoktoR parmağıyla 2 yaparak Arife Sorar...
Arif : 6 der
Bi Kaç Gün Geçmiş Arif Hezimeti Unutmaya Çalışıyordu..Nereye Gitse 6 karşısına çıkıyordu.. Arif formayı bile giyemiyordu çünki o altıydı..
Bi Gün Bir uçurumdan atlamaya karar verir
Allahhh diye atlar Gözünü açtığında onun delirmesine sebeb olan bir yere düşmüştür...
Deniz 6'na
6-0 biten Galatasaray Fenerbahçe maçından sonra galatasaray'lı arif tanınmamak için yaşlı bir adam kılığına girer ve bir cafe ye gider Cafe de yanına yaşlı bır bayan yanaşır ve :
-Naber Arif, der
Bunun üzerine Arif delirir nasıl tanıdı bu kadın beni diye düşünüp durur Ertesi gün yine aynı cafede aynı kadın yanaşır Arifin yanına yine
-naber Arif
3 gün Arif cok değişik bır kılıkta gider cafeye ve yine aynı kadın yanaşır ve yine:
- Naber Arif
Arif dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye
Yaşlı teyze :
- Olum ben Bülent len