komple yedek almak ve gerı yuklemek

HPQ-User
12-12-2009, 22:53   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

Nazilli sormuş:
sımdı ben cok meraklı oldugum ıcın programların ne ıse yaradıgını bırde wındows 7 yı yenı kullanmaya baslayınca her tarafını kurcaladıgımdan halıyle bılmıyerek basıma ıs acıyorum . sonra duzeltcem dıye ugrasıyorum . duzeltıyorum ama bıraz vakıt kaybı oluyor . o yuzden benım ıstedıgım . c surucusunu  yanı wındowsun yuklu oldugu kısımı komple yedeklıyecegım kurmus oldugum programlarla bırlıkte .  ve bu yedegı cd ye kaydedıp herhangıbı yapmıs oldugum hatada o cd den gerı yuklıyeyım her defasında . boyle bır program varmı varsa nerden nasıl ındırılır ve nasıl kullanılır  bıraz uzun oldu ama kusura bakmayın ...

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
ıntel curo 2 duo e 4600 2.4 ghz
ati hd 2600 xt ekran kartı
ıntel GD31PR ana kart
ram 2 gb
hdd  250 gb samsung

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0)

mancukya
12-12-2009, 22:58   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

win 7 icinde kompla backup programi var ister harici diske istersen dvdye sanada zirt pirt uyari verir zaten yedekleme yapmadin diye arastirsan azcik görürdün sistem yedekleme diye

Ferhat CAN
12-12-2009, 23:39   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
136 mesaj

Başlat' gir ve arama kısmına yedekleme ve geri yükleme yaz. Girdikten sonra sol taraftaki menüde Sistem Görüntüsü oluştur'a tıkla. Açılan yerde bir veya birkaç DVD'ye seçeneğini tıkla. Karşına sabit diskler çıkacak. Eğer sistemi diyorsan C'yi seçip devam diyeceksin. Yedeklemeyi başlat'a tıkla. Gerisini yönergeleri takip ederek halledersin diye düşünüyorum. Dikkat etmen gereken şey ; sistem yedeklemesi bittikten sonra sistem önyükleme dvd'si oluşturmak ister misiniz? diye soracaktır. Evet diyip bir başka dvd takıp, sistem önyükleme dvd'si oluşturup onuda kenarda saklamanı öneririm. Çünkü ileride geri yükleme yaparken o sistem önyükleme dvd'sini takıp, sistem açılışını dvd olarak ayarlarsan karşınıza geri yükleme yapabilmen için bir pencere açılacaktır açılışta. Ardından oluşturmuş olduğun sistem görüntüsü DVD'sini takıp geri yükleme yapabilirsin.
Saygılar.

Son Düzenleme: Ferhat CAN ~ 12 Aralık 2009 23:42