arkadaşlar bana bu forumun açlış yeri biraz değişik geldi işletim sisteminde böle bişi var bunu en azından yazılım bölümüne koysalardı daha iyi olurdu dimi amabana hak verenler yazsın
konu açılış
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
1,148 mesaj
hak verenler yazsın demişsin ama ben yinede yazayım...
bence konunun burada açılması doğru
çünkü mesajlaşma programlarına özel bir ilgi var arayanların daha çabuk ulaşabilmesi için ayrı bir bölüm olması daha iyi...
saygılar...
OP Yıllanmış Üye
558 mesaj
ne alaka.ben yazdım ki mesajlajma programlarının işletim sistemleri kayogorisinde ne işi ver dedim.bunun neresi doğru en azından yazılım katogorisine daha uyguun olur hiç olmadı mesajşajma programları diye katogori açarlar.yani...
Banlandı
1,148 mesaj
destkoparkadaşlar bana bu forumun açlış yeri biraz değişik geldi işletim sisteminde böle bişi var bunu en azından yazılım bölümüne koysalardı daha iyi olurdu dimi amabana hak verenler yazsınben burada işletim sistemleri altında olması gibi bir ifade göremedim ama neyse yanlış anladıysam özür dilerim...
saygılar...Son Düzenleme: byzihh ~ 23 Mart 2006 21:11
OP Yıllanmış Üye
558 mesaj
işletim sisteminde böle bişi var bunu en azından yazılım bölümüne koysalardı
Yıllanmış Üye
108 mesaj
byzihhhak verenler yazsın demişsin ama ben yinede yazayım...katılıyorum
bence konunun burada açılması doğru
çünkü mesajlaşma programlarına özel bir ilgi var arayanların daha çabuk ulaşabilmesi için ayrı bir bölüm olması daha iyi...
saygılar...
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
ya arkadaşlar bu konu mesajlaşma yazılımları hakkında sorunları dile getirmek için açılmış.bu konunun yeri bence "konu dışı" bölümü olmalıydı