İnternet tarayıcıları hakkında bilgisi olanlara sorum:Chrom'u kullanıyorum fakat söylenenler gibi Chrome Gerçekten güvensizmi?<
konu bitti yanıt atmayın
Bence İE1 bile güvenli çünkü sakıncalı sitelere girmiyorum;)
Zaten güvenli sitelere giriyorum bazı firefox fanatikleri böyle iddia ederek beni kuşkulandırdı neyse
- Şöyle bir sorun var Chrome'da bazen tek bir sekme açmışken diyelim bir linke tıkladınız takılıyor uzun uzun yükleniyor ama açılmıyor öyle sürüyor + ya tıklayınca (yeni sekme)açıp takılanı kapatıyorum açmak istedigimi tekrar tıklıyorum açılıyor acaba bu sorunu yaşayanlar varmı,çözüm önerisi teşekkürler
İnsanlara bakarsan tüm tarayıcılar güvensiz. Boşver sen. Ahlaklı sitelere giriyorsan bir şey olmaz.<sorum artık buZaten güvenli sitelere giriyorum bazı firefox fanatikleri böyle iddia ederek beni kuşkulandırdı neyse
Şöyle bir sorun var Chrome'da bazen tek bir sekme açmışken diyelim bir linke tıkladınız takılıyor uzun uzun yükleniyor ama açılmıyor öyle sürüyor + ya tıklayınca (yeni sekme)açıp takılanı kapatıyorum açmak istedigimi tekrar tıklıyorum açılıyor acaba bu sorunu yaşayanlar varmı,çözüm önerisi teşekkürler
sorum artık buZaten güvenli sitelere giriyorum bazı firefox fanatikleri böyle iddia ederek beni kuşkulandırdı neyseBu sorun bazen Mozilla Firefox'ta da oluyor. Bazen tarayıcılar verimli çalışamıyorlar. Bunun sebebi çeşitli olabilir. Bir fikrim yok. Ama çokta büyütülecek bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Şöyle bir sorun var Chrome'da bazen tek bir sekme açmışken diyelim bir linke tıkladınız takılıyor uzun uzun yükleniyor ama açılmıyor öyle sürüyor + ya tıklayınca (yeni sekme)açıp takılanı kapatıyorum açmak istedigimi tekrar tıklıyorum açılıyor acaba bu sorunu yaşayanlar varmı,çözüm önerisi teşekküBu arada bende Mozilla Firefox fanatiğiyimdir. Ama hiçbir zaman bir tarayıcıyı kötülemem. Chrome'da gayet iyi bir tarayıcıdır. Bir ürünü kötüleyenler o ürün hakkında fazla bilgisi olmayanlar oluyor genellikle diye düşünüyorum.
Bu sorun bazen Mozilla Firefox'ta da oluyor. Bazen tarayıcılar verimli çalışamıyorlar. Bunun sebebi çeşitli olabilir. Bir fikrim yok. Ama çokta büyütülecek bir sorun olduğunu düşünmüyorum.O zaman size firefox hakkıdada bir sorunumu dile getireyimBu arada bende Mozilla Firefox fanatiğiyimdir. Ama hiçbir zaman bir tarayıcıyı kötülemem. Chrome'da gayet iyi bir tarayıcıdır. Bir ürünü kötüleyenler o ürün hakkında fazla bilgisi olmayanlar oluyor genellikle diye düşünüyorum.
mesela chip te mesaj,konu yazarken ifadeleri tıkladıgımızda çok geç açıyor ve forum sitelerinde yukarı aşagı inerken titreşmeler oluyor chromedada bazı siteler geç oluşturuluyor acaba bu tarayıcıdan degilde sitelerdenmi kaynaklanıyor çünkü birinin düzgün açtıgını digeri geç veya zor açıyor??
en güvenli tarayıcı ie8 sonra operadır operanın ki özel bir durum tabi. chroma hiçte güvenli olduğunu sanmıyorum ama şu gizli modu güzel o yüzden kullanıyorum
O zaman size firefox hakkıdada bir sorunumu dile getireyimEvet haklısınız. Sitelerden kaynaklanıyor. Bazı siteler sadece IE için tasarlandığından diğer tarayıcılarda uyum sorunu yaşıyorlar. Bu aslında biraz da webmasterların sorumluluğu gibime geliyor.
mesela chip te mesaj,konu yazarken ifadeleri tıkladıgımızda çok geç açıyor ve forum sitelerinde yukarı aşagı inerken titreşmeler oluyor chromedada bazı siteler geç oluşturuluyor acaba bu tarayıcıdan degilde sitelerdenmi kaynaklanıyor çünkü birinin düzgün açtıgını digeri geç veya zor açıyor??
herkese ilgi ve cevapları için teşekkürler...
https://www.chip.com.tr/konu/herk ... ek-alsin_17565.html asıl cevabı aldım XD