Arkadaşlar dün açtığım 5000 kez Chip Online konususu hakkında gördüm ki bazı arkadaşların kafasında yanlış anşılmalar olmuş bende belki yanlış anlardım bilemiyorum doğaldır belki.Eğer o konuyu açmamdaki amacı ben 5000.mesajıma ulaştım,ben neymişim be abi şeklinde algılarsanız,galiba yanlış anlaşılabilir,belki bende yanlış anlardım.Belki o konuyu yazarken farklı bir başlık seçseydim yanlış anlaşılma olmazdı neyse...
(Dün açtığım konu bilmeyenler için:
)
Arkadaşlar öncelikle hepiniz çok saolun.
O Konuyu açmamdaki amaç beni göklere çıkarmanız yada kendi kendimi göklere çıkarmak değil.Hem 5000 mesaj değil 100.000 mesaj olsa böyle birşey ne beni göklere çıkartır,nede kahraman yapar.Herkes istediği gibi ve miktarda mesaj atmakta özgür bunun için pekte bir çaba gerektiren birşey değil hani.Üstelik Şunu samimiyet ile belirteyim,mesaj sayısının benim için değeri yok.Öyle olsaydı bu çok çocukça olurdu.
Bu konuyu açmamdaki amaç belirli bir dönemin arkada kalmış olması yada belirli bir sürenin geçirilmesi akabinde insanlarla bunu paylaşmak.Bunu istesem en aktif bölümede açar,konunun daha çok okunmasınıda sağlardım.Ama ben Chip-Online bölümüne açmayı daha samimi daha BİZ-BİZE buldum ve açtım.
Zaten konunun başlığıda içeriğide "5000.mesajım beni kutlayın şeklinde değil".(Bu çok saçma ve çocukça olurdu)Konunun içeriği aslında niyetinde göstergesi.Konuyu dikkatli okursanız,konunun demek istediği şudur:
"Ben bir dönemdir burdayım,bu dönem içinde bilmeden kalbini kırdığım...affola ve daha beraber olacağımız dönemler dileyile."
Yinede HEPİNİZ saolun arkadaşlar...