windows live 8.5 yüklü ve ben msgplus live 481+mdl1,5,0800 yükledim fakat konusma pencerelerini kapatamıyorum görev cubugunda kalıyo ancak görev yöneticisini acarak ordan kapatabiliyom bunu düzeltmek için ne yapmalıyım bu plus ve discovery birlikte calısamıyormu yoksa ben anlamadım yüklediklerim 8.5 le uymlu ama o sorunu kaldıramıyorum yardımlarınızı bekliyom şimdiden tsk ederim arkadaslar
konuşma pencereleri kapanmıyor
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
34 mesaj
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 28 Mart 2009 22:20
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Zaten söylemişsiniz. Ben "plus" veya "discovery" kullanmıyorum ama sorununuz büyük ihtimalle ikisini birden kurmanız. Birini kaldırın, bakalım sorun devam ediyor mu?..
OP Yeni Üye
34 mesaj
kaldırdım su an yok gibi ama dogrusu discovery nin bi anlamı kalmıyo o halde onun yaptıklarının bi çogunu plusta yapıyo sanıırm
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
gldenkaldırdım su an yok gibi ama dogrusu discovery nin bi anlamı kalmıyo o halde onun yaptıklarının bi çogunu plusta yapıyo sanııZaten birbirlerine benzeyen programlar...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
381 mesaj
gldenwindows live 8.5 yüklü ve ben msgplus live 481+mdl1,5,0800 yükledim fakat konusma pencerelerini kapatamıyorum görev cubugunda kalıyo ancak görev yöneticisini acarak ordan kapatabiliyom bunu düzeltmek için ne yapmalıyım bu plus ve discovery birlikte calısamıyormu yoksa ben anlamadım yüklediklerim 8.5 le uymlu ama o sorunu kaldıramıyorum yardımlarınızı bekliyom şimdiden tsk ederim arkadaslarArkadaşım discover'i silin geriye dönmeye çalışın.Eğer olmuyorsa hiç uğraşmayın aşşağıdaki linkteki programı indirin ve msn bileşenlerinin hepsini silin.Silmede dikkatli olun yanlış bileşen silmeyin.Sonra yeni msn programınızı tekrar yükleyin.Sorun yaşarsanız tekrar konu açınız.http://windows-installer-clean-up.software.informer.com/download/
Yıllanmış Üye
296 mesaj
aynı sorun bndede olmustu baya urastım cozemedim buuk ihtimal 2sindeki kodlar cakısıo eer ikisinide birlikte kullanmak istiosan:
-plusta sekmeli sohbet ozellıgını kapat yada
-discoverynin en son surumunu kullanma eski surumunu kullan plusun en son surumunu kullanabılırsın(bndede bu sorun wardı discovery 1.3 plus son surum yukledim sorun duzeldi)
yada discovery - plus ikilisinden birini kaldır sorunun kesinlikle duzelır
Son Düzenleme: Oguzkhan ~ 03 Nisan 2009 22:11