Konusu merak uyandıracak Oyun Önerisi olan var mı arkadaşlar, mesela Alan Wake'de bi bölüm sonra ne olacağını hep merak ettim ve konusu oldukça iyiydi veya mafia 2'nin konusu mükemmel mesela yani film gibi olacak senaryosu kurgusu mükemmel olacak bi oyun..ama böyle crysis, call of duty, battlefield gibi savaş oyunu ve yaratıklar olmasın.şimdiden sonsuz teşekkürler..
NOT: BİLGİSAYARDA OYNAMAK İÇİN
Konusu merak uyandıracak Oyun Öneriniz var mı?
Halo 4, Gears of War 2 ve 3. Uncharted 3, metal gear solid 4, god of ear 3.
eyvallah, sagolasın da :) savaş oyunları olmazsa iyi olur demiştim, Uncharted 3 ü de çok beğendim 15 dakikadır bakıyorum tamam işte bu dedim bi baktım PS3 içinmiş :( şu an ciğerim yanıyor, yinede çok teşekkürler ama başka tavsiyelerin olursa bekliyorum .
Max Payne serisini oynamış mıydın? İlk oyundan başlamanı tavsiye ederim. Mafia 1 de güzel oyundu. Sonunun Mafia 2 ile bağlantısı var :)
Aslında Call of Duty Modern Warfare serisi de süper bir senaryoya sahip. Film gibi oyun.
Hitman Absoulation var yeni çıktı o da süper.
Ciğeriniz daha çok yanacak çünkü bu saydığım oyunların hiç biri PC'de yok.
:( the witcher'a baktımda yaratıkların olması güzel olmuyor..teşekkürler yinede..Hitman'i indiriyorum, inşallah anlamak için önceki serileri oynamama gerek yoktur
yaratıklar olmasın dedğim için Trine 2 'yi önerdin sanırım :D