konuşursam yer yerinden oynarmışmış ba ba ba

cem_batum
27-05-2016, 08:56   |  #1  
cem_batum avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 7
42 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

bunu yine söyledi dün akşam aziz yıldırım. şikeyi türkiye'ye galatasaray getirdi diyerek.

şimdi ben beşiktaşlıyım. beşiktaş'ın elinden çalınan iki adet şampiyonluk var. 86-87 ve 92-93 sezonları. birinde malatyalı futbolcuların araba aldıklarına dair itirafları, diğeri zaten malum. bunları yıllarca söyledik, konuştuk v.s. değişen birşey olmadı, olmaz, olmayacak. konuştuğumuzla kaldık, kalacağız. lakin benim hazmedemediğim şu;

aziz yıldırım beşiktaş başkanı değil. galatasaray beşiktaş'ın şampiyonluğunu çalmışsa, ki çaldı, bunu beşiktaşlılar olarak yıllarca dillendirdik. üstüne üstlük galatasaray, fenerbahçe'nin elinden şampiyonluk falan da çalmadı. ama yıldırım, devamlı beşiktaş üzerinden galatasaray'a vurma derdinde. yer yerinden oynar dediği şeyleri yıllardır söyleyen biziz, lakin golü atıyormuş gibi gözüken hep aziz yıldırım. bunun adı en amiyane tabirli çakallıktır. ayıp lan.

kendi camiasının başarısızlıklarını, zamanında beşiktaş'a yapılan kahpelikler üzerinden temize çekmeye çalışan bir başkana sahip koskoca fenerbahçe. düşmenin bu kadarı, bel altı vurmanın bu kadar ucuzu, yüzsüzlüğün böylesi..