Mrb,Arkadaşlar Kopya Vista İle Orjinal Vista Arasında Fark Varmı? Varsa Neler Bunlar?
Kopya Vista..
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.yok hayır.Sadece kopya vista kullanan ile kopya kullanmayan arasında bir fark var.
Kopya kullanmayan lisans derdi olmadan, istediği güncellemeleri yükleyebilir ve kullanabilir.Kopya kullanan ise "Acaba başka bir kopya koruması getirirler mi ?","Ayy, inşallah bulurum şunun kıreğini...","Aman be kardeşim, ne gerek var orjinale" gibi serzeniş tadında yakınmaları olan kullanıcıdır.
:)
Hoşçakal.
kopya bazen dosylar eksik olabiliyor kurulumda saç baş yolduruyor birde aktivasyonlu kopyalar sorun da yapabiliyorlar sürekli aktive et diye insanı sinir ediyor birde güncellemeye izin vermiyor 12temmuzda yüklenen bazı yamalarla korsanları kapatacakmış micrososft
şimdi kopyanın yararlarına gelelim bazen tamammen kırılmış oluyor ne serial ne aktive hiçbir işle uğraşmıyorsun ama iş yeri sahibiysen açık bir tehditdesin nedeni ise bsa gelip kapını çalarsa kullandığın yazılımın lisansı nerede sorarsa o zamanda işle karışır mahkeme tazminat ve hapis
BENCE HİÇ BİR FARK YOK BEN BİR ARA ULTİMATE KULLANDIM KASMASI DIŞINDA BİR ŞEY YOKTU HEMDE CD KEY YOK KAYDETTİRME YOK (DELİK DEŞİK EDİLMİŞ ŞEKİLDE)
birinde vicdanın rahat birinde cebin...
Kopya yazilimlar ile orijinal yazilimlar arasinda ozellikle en gerek kullanilan EXE dosyalarinin %50 ile %90 kod yapisi degistirilmis bulunmaktadir. Ozellik ile Windows XP Home Edition SP1 surumunun kopyasinda bulunan bazi kodlar bilgisayariniz uzerinde acilan site adresleri vb. sifre ve parolari yonlendirmeye yonelik kodlar bulunmaktaydi. Her ne kadar size gorunumde bir farklilik gostermesede bu tip olaylar bolca yasanmakta. Ozellikle cok guvendiginiz antivirus ve Firewall yazilimlari ise burada pek etkili olamiyorlar. Buna benzer Riskler herzaman mevcuttur.
Crackli Vistalarda genel olarak "zararlı kod" vakası kayıtlı değil. Yani çok rezil bir kaynaktan almıyorsanız size sorun çıkartmayacaktır :) Kaldı ki, Windows'un normal cdsini alıp, dışarıdan aktive de edebiliyorsun.
Fark nedir dersen ; Öncelikle yasa ihlali yapmış oluyorsun. Ayrıca olur da MS sapıtırsa, yamalarla Vista'nı kapatabiliyor, bir yerde riskli bir yaşantın oluyor :) Ha bir de, şimdilik olmasa da, yakın zamanda her hafta crack yüklemek durumunda kalacaksın, yoksa güncelleştirmeleri indiremiyorsun çünkü, Microsoft ya işte, sürekli banlıyor bu tür işlem yapanları.
kopyayla orjinal arasındaki tek fark bikac 100dolarlık fiyat, o kadar :D
kesinlikle katılıyorum Bana 5 YTL ye mal olan vista orjinalde 200$ üstü heralde....Rezilliğe bak fiyatını bile bilmiom :D :)
ewt bencede.yalnız ben vista kullanmıyorum.nererlerden bulabilirim orjinal olmayananını.bilen varsa yazabilirse yazsın.
hiç bir fark yok kopya xp yükledim bir program sayesin de xp im microsoft tarafından orjinal gürünüyor ve güncellemeleri yapıyorum
arkdaşlar aralarındaki fark dağlar kadar hepsinde şifre kırıcı trojan var battı pcim
Crackli vista gördüm onda help dosyaları eksikti ve run as adminastrator isteği otomatik gelmiyordu çoğu şeyde , yani bi dosyaya tıklayınca cancel/continue yerine the handle is invalid diyordu manuel olarak adminastrator olmak gerekiyordu bu yüzden hiç hoş değildi
yyaa arkadaşlarr bırakın bu kopya orjınal muhaabetınıı kopyaa haram orjınal helaldırr tercıh sızın
ben kopya xpyi ve vistayı yükeyip carackledim hiç bir sorun çıkmıyor yani fark yok