ORJİNAL XP KURULUYKEN FORMATLANIM LİSANSSIZ XP KURULDU VE GÜNCELLEŞTİRİLME YAPILDIĞI İÇİN ARTIK BİLGİSAYAR BAŞLARKEN ŞU UYARI GELİYOR:
"LİSANSSIZ YAZILIM KULLANDIĞINIZ TESBİT EDİLMİŞTİR.."
BEN BU DURUMDA NE YAPICAM YENİDEN FORMAT ATSAM OLURMUVE BU ORJİNAL Mİ OLMASI GEREKİYOR...
BİRDE GÜNCELLEŞTİRMELERİ NASIL KAPATABİLİRİM....
KOPYA YAZILIM ORTAYA ÇIKTI !!!!!!!!!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.arkadaşım bundan çok kaçış yok vallaha orjinal xp yüklemen lazım.format da atılmıyacaktır çünkü bu lisanssız xp ler için bir koruma olacaktır.o yüzden lisanslı alman lazım(arkadaşım eğer sen pc yi açıp internete felan girebiliosan her şeyi yapabiliosan senin xp tamamen kapatılmamış demektir 5 gün içerisinde senin pc ekranına bir ekran gelecek ve bu senin pc yi açmanı önleyece o zaman lisanslı xp şifresi gerekecek)[V]
NASIL YANİ BU BEŞ GÜN İÇİNDE YAPABİLECEĞİM BİŞEY YOKMU ... BU BİLGİSAYAR ARÇELİKTEN ALINDI VE ELİMDE ORJİNAL XP VAR AMA ŞİFRESİ YOK
İLLA ORJİNALMİ KURMAK LAZIM ÇÜNKÜ BİLGİSAYARIM ÇALIŞIYORKEN FORMATLAYAMAZMIYIM..
Yani orijinal ve de original xp gerekiyor.!!!!
Sorunun son bölümüne de ben yanıt vereyim ....
go to denetim masası
click otomatik güncelleştirmeler.
tick otomatik güncelleştirmeleri kapat...
Saygılar,
Dostum bazı firmalar(genellikle dizüztü için)Orginal Xp verse dahi 3 defa gibi belli sayıda kurulum yapabiliyorsun.Bir araştır bakalım sen bunu ok ;)
lisanssız xp ile kullandığn için şaun itibariylesenin iletim sistemin kopya muamelesi görüyor aslında bunu aşmanın yolları var ama yasal olmdığı için bunu burada anlatamayız bence microsofta başvur ve benim lisansım var de onlar sana gereken ilgi ve alkayı veya alaksızlığı göstereceklerdir
bana mail ile yollasan o yöntemleri olurmu acaba...
Xp kırdılar lisansısız kullanıcılar kendilerine cozum üretim kırma işlemi gercekleştirdi tabi bu ne kadar sürer belli diil bana kalırsa lisans al microsoft sitesine gir oradan müş. hizmetlerini ara durumunu anlat onlar sana gecici şifre verip pc acmanı saglayacaklardır tabi sonra lisans alcaksın ...
BEN MİCROSOFT/TURKİYE SİTESİNE GİRDİM VE ORJİNAL KEY İLE DEĞİŞTİRME YAPMAK İSTEDİM AMA AÇIKÇASI SAYFADA ORJİNAL CD KEYİ GÜNCELLE VARDI DEĞİŞTİRME YAPMAK İSTEDİĞİMDE CDKEY TUTMADI DEDİ ... BEN BU DURUMDA ORJİNAL CDYLE FORRMAT ATSAM KABUL OLURMU?
:d kardeş wallah 20şubat son du allta yazlım sahteciligi siye yıldız çıkıyo dimi ben biliyom onu banda olmuştu ama ben nasıl yaptısam yaptım onu hem ordan kaldırdım bi kaç kere format atarak öle bi şey gelmiyo çok gıcık sinir bozucu bişe artık bana nedense xp korsan olmama ramen hiç bişe çıkmıyo
sadece 7 ınternt explver yüklerken odlu ondanda vaz geçtim günçleştirme yaparsın zorla biras oluyo ama ilk önce o yıldınız kaldırman gerekir onuda wallah ansıl yaptımı bende bilmiyom ya 150$ vercen kendine ait xp cd alcan yada bi akç kere format atarak o yıldızı kaybetmen gerekir fazla önemli bişe deil ama pc her açıldında o çıkması kötü
nakres93:d kardeş wallah 20şubat son du allta yazlım sahteciligi siye yıldız çıkıyo dimi ben biliyom onu banda olmuştu ama ben nasıl yaptısam yaptım onu hem ordan kaldırdım bi kaç kere format atarak öle bi şey gelmiyo çok gıcık sinir bozucu bişe artık bana nedense xp korsan olmama ramen hiç bişe çıkmıyoHehe 1 kaç kere format atmaya gerek yok..
sadece 7 ınternt explver yüklerken odlu ondanda vaz geçtim günçleştirme yaparsın zorla biras oluyo ama ilk önce o yıldınız kaldırman gerekir onuda wallah ansıl yaptımı bende bilmiyom ya 150$ vercen kendine ait xp cd alcan yada bi akç kere format atarak o yıldızı kaybetmen gerekir fazla önemli bişe deil ama pc her açıldında o çıkması kötü
Güncelleştirmelerden "orjinal ürün kullanım avantaj bildirimi" adlı güncelleştirmeyi kurmazsan o yıldız çıkmaz..
Ayrıca korsan XP'yi orjinal yapmak için yaklaşık 1MB'lik 1 dosya ve yaklaşık 20 saniye yetiyor..
Bakalım bu sahteciliğimizi ne zaman ve nasıl aşacak Microsoft..
Üzgünüm dosyayı paylaşamıycam..Google çalışıyor zaten bana gerek yok hehe..
yani nette cirit atıyor valla
nasıl bulamıyorsunuz
napalım bilmiyoz işte ayıplamasan olmaz dimi:(
dedeğini denicem güncelleştirmelerden onu kaldırsam ve güncelleştirmeleri kapatsam yeterli gelirmi....
yani orjinale çevirmesem olurmu..
google da ara yahu
herşeyi ASİMİLECİ yaparsa olurmu???
Arkadaş anti xp programını indirip kur bendede pc açılıp kapanırken uyarı veriyordu orjinal ürün kullandiye xp anti-spy
ile bu sorunu hallettim ayrıca microsoftun casuslarınıda engelliyor
virüs ve spy yok
sorun veriyor evet tehlikeli dosya diye
yani belirsiz bir şey yapabilir anlamında
şüpheli listesinde yani,sende işini bitir sil gide
pc ni tarat sil gitsin hepsini
arkadaşlar sorularınızın cevapları nette var.hem güncellemeyi kapatıyor hemde orjinal yapıyor.mp11 ve ie7 kurabiliyorsunuz ve çalışıyor.
Xp deki Casusu Silme
Başlat/Çalıştır/cmd Enter... Çikan pencereye:"net user" net bir bosluk user yaz
O pencerede bir liste var ve bilgisayarda kac tane kullanici var hepsi yazili
Eger: burada bir Support_388945a0 diye bir hesep varsa iste sende de casus var yoksa sorun yok
Varsa Sİlmek için: net user SUPPORT_388945a0 /delete Yaz Enter Casus Pufff
hadi kurtuldun programa gerek yok
XP-Antispy:Windows XP ile beraber eskiden sadeceWindows NT
işletim sistemi yöneticilerinin kullandıkları otomatik
servisler seçeneğini masa üstü kullanıcılarıda kullana bildiler.Busevisler başlangıçta otomatik olarak çalışa bilen
sitem programlarıdır.Bu programlar ağ bağlantıları yönetiminden, donanım idaresine kadar oldukça çeşitli görevleri uygulamak için çalışan küçük exe ve dll dosyalarıdır.
Acak bilgisayara her türlü donanımı takmış ve aktif olarak
çalıştıran kullanıcılar dışındaki tüm Windows XP sahiplerinin
bilgisayarında da gereksiz bir çok servis uygulaması Windows açılışında otomatik olarak çalıştırılmaktadır. Bu uygulamaların çoğu masum olarak görülmelerine karşı güncelleme aracındaki bir çok seviste bilgimiz olamadan Microsoft sunucularına bizden habersiz sistem özellikleri
ve kişisel bilgilerimizi göndermektedirler
Aynı bir spyware yada Trojan olarak niteleye bileceğimiz
bu Windows XP araçlarını neyseki sistem özellikleri sekmeninden kapata biliyoruz. Ancak birbirlerine sıkı sıkıya bağlı olan bir çok otomatik sevis programını kapattıktan sonra
çoğu zaman modemimiz çalışmıyor yda sistemimiz hiç açılmıyor
İşte XP-Antispy programı tamda burada devreye giriyor.
Bu program internete kişisel bilgilermizi göndere bilecek
şüpheli sistem sevislerini bulup kapata biliyorve böylece
sistem kararsızlığına maruz kalmadan bilgisayarımızı çok daha güvenli ve bu programlar hafızadan silindikleri içinde çok daha hızlı biçimde kullana biliyoruz
Bu ücretsiz araç bir çok kullanıcı tarafından denenmiş ve tüm
süpheli servisleri bulup kapata bildiği görülmüştür.Önerimiz Windows XP işletim sistemine sahip olan tüm kullanıcıların kişisel bilgilerini korumak için gereksiz tüm servis programlarını kapatmalarıdır.
Bu program el ile 2 saat sürecek bu işlemi 1 dakika
gibi kısa bir sürede gerçekleştirebilirsiniz.