Korsan Windows 7 Kullanıcıları İçin Güncelleme Kapıda...
Windows un son işletim sistemi Windows 7 nin , pazar payındaki satış ve kullanım oranları arttıkça, Windows 7 korsan kullanım oranlarında da bir tetiklenme ve yükseliş meydana geldiği açıklandı.
Yazılımcı firma önümüzdeki hafta içinde Windows 7 etkinleştirmeyi amaçlayan , korsan loader ve illegal aktivasyonlar gerçekleştiren tam 70 aracın yöntemini etkisiz hale getirecek güncellemeyi hazırlıyor.
Windows Activation Technologies Update Adıyla hazırlanmaya çalışılan güncelleştirme , bir çok Windows 7 korsan kullanıcısını etkinleştirilmiş Windows ürününden devre dışı bırakacak.Fakat Windows 7 nin tüm fonksiyonel ve özelliklerinden bir müddet mahrum bırakmayacak. Bu güncelleştirmeden etkilenecek korsan kullanıcılar; Sık sık rahatsız edici Korsan kullanım uyarılarıyla karşılaşacaklar.
Microsoft , Kullanıcı isteğine dayalı bir güncelleme yapıp yapmayacağı hakkında çok net bir bilgiyi doğrulamasa veya bir güncelleme karar değişikliğine gitmezse; Güncellemenin otomatik olarak yapılacağını söyleyebiliriz.
CHİP ONLİNE
Korsan Windows 7 Kullananlara Kötü Haber !!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.güncellemeyi kapattıktan sonra neyimi kapatacak xD
herhangi bir önemli güncelleme varsa ne yapacaksın
teşekkürler haber verdiğin için, bundan sonra güncelleştirmeleri indirirken daha dikkatli olacağım :)
Güncelleştirmeleri otomatik yüklemeyi devre dışı bırakın ve yükleyeceğiniz güncelleştirme ile ilgili notu okuyun ondan sonra yükleyin gerekli güncelleştirmeleri.ama eminim bunun da bir atlatma yolunu bulurlar :)
korsan yazılımcılar vistada olduğu gibi bunada çare bulurlar merak etmeyin.....
Güncelleştirmeleri otomatik yüklemeyi devre dışı bırakın ve yükleyeceğiniz güncelleştirme ile ilgili notu okuyun ondan sonra yükleyin gerekli güncelleştirmeleri.ama eminim bunun da bir atlatma yolunu bulurlar :)bncede bulurlar :)) activasyonunu nasıl buldularsa gene bir çare bulurlar merak etmeyın :))
onunda crack ini yada loader ini yaparlar
adamlar PS3 e bile chip yapmışlar o da olur yakında
Bu tip haberleri pek inandırıcı bulmam.
- Microsoft kapış kapış giden bir işletim sistemi çıkaracak.
- Değişik zararlı yazılımlara karşı sürekli güncelleyecek.
- Fakat nedense illegal kullanmayı engelleyemeyecek.
Bilgisayar/yazılım mühendisi değilim. "İşkembe-i Kübrâ" dan sallamak âdetim değildir. Sadece düz mantık kullanarak ulaşabildiğim sonuç;
İsteseler hiç kimseye illegâl kullanım imkânı bırakmazlar. Bu şekil de milyonlarca insanın Windows kullanıyor olması, ABD nin de işine geliyor.
Crack/Loader işine bilerek göz yumduklarını sanıyorum.
İlân edilen fiyatlara herkesin Win 7 sahibi olması mümkün değil.
Ya fiyatları mâkul seviyelere çekecekler
Ya da göz yumacaklar.
korsan kullanımda aslında bir tanıtım yoludur, sadece yazılım değil film-müzik-oyun vs. korsandan beğenip orjinaline para verenler çok var. bende bu korsan işinin aslında şirketler tarafından az-cok desteklendiğini düşünüyorum.
bu güncellemeye gelince bunu yüklemezsiniz, hatta gizlersiniz bir daha karşınızada çıkmaz olur biter. tantanaya gerek yok . sizden habersiz birşey yükleyemez MS en nihayetinde.
Kardeşim internette korsan kullanılır..buna ne microsoft nede başkası birşey yapamaz..
Bu tarz haberler hep çıkar ,unutulur gider..
Kafamıza takmaya gerek yok yani :)
forever korsan
loaderı yapan bununda loaderını yapar
Turkis Developer - Edit ; Korsan kullanıma dayalı taktik veya içerik paylaşmak yasaktır. !!
Konu bilgi ve haber amaçlı paylaşılmıştır.
İllegal kullanıma yönelik bilgi -taktik paylaşımları , veya korsan kullanım referanslıklarına dayalı mesajların yer alması gibi bir paylaşım hizmeti uygun değildir. İlgili bir takım üyelerin mesajları kaldırılması, ve yorumların düzeltilmesi uygun görülmüş, Konu özünden ve bilgi paylaşımı olarak kalmasından dolayı kilitlenmiştir.
Saygılar...